Hamilelik belirtileri

Merhaba bende adetimin gecikmesiyle iki gün önce test yaptım pozitif çıktı akşamına şiddetli ağrı yaşadım kasıklarımda. Ertesi günü kan verdim 263 çıktı. Ama o ağrısan sonra sanki belirtilerim gitti göğüs hassasiyeti mide bulantısı vardı onlar sanki bir anda kesildi. Doktora gittim ama göremedi daha erken diye. Kokulu akıntım vardı çok fazla. Rahimde sıvı birikmiş biraz dedi. Bir kez de dış gebelik geçirdim ameliyat oldum tek tüpüm alındı. Perşembe tekrar kan vericem. Enfeksiyon var sanırım ama çok dikkat ediyorum ama oluyor umarım sağlıklı bir gebeliktir şuan
İnşallah sağlıkla ilerler gebelıgınız gözünüz aydın bu arada kaç günlük gecıkme ile öğrendiniz

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende öyleyim aslında sevinemiyorum bile geriye net olmadan. Hiç tedirgin olma en kısa zamanda olacak hep pozitif düşün 🌸💘
Hep öyle düşünüyorum inşallah dua ediyorum elbet birgün göreceğim bende Allah'ın izniyle

Arkadaşlar bugün kan vermeye geldim beta HCG 923 çıktı doktor pozitif dedi inanamadım acaba varmıdır

Eklentiler

• Screenshot_2024-04-17-22-39-07-168_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2024-04-17-22-39-07-168_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 39
Back
X