M menekseeecakarrr Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 21 2 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi menekseeecakarrr #1 12 gün gecikmem var ama evde test yapınca negatif çıkıyor bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama sizce neden
12 gün gecikmem var ama evde test yapınca negatif çıkıyor bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama sizce neden
Y Yumak88 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 1.694 Emoji Skoru 499 Puanlar 43 2 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi menekseeecakarrr #2 menekseeecakarrr .!.: 12 gün gecikmem var ama evde test yapınca negatif çıkıyor bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama sizce neden Genişletmek için tıkla... Kan testi yapmama sebebiniz nedir?
menekseeecakarrr .!.: 12 gün gecikmem var ama evde test yapınca negatif çıkıyor bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama sizce neden Genişletmek için tıkla... Kan testi yapmama sebebiniz nedir?
N newsie Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 344 Emoji Skoru 592 Puanlar 23 2 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi menekseeecakarrr #3 menekseeecakarrr .!.: 12 gün gecikmem var ama evde test yapınca negatif çıkıyor bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama sizce neden Genişletmek için tıkla... Muhtemelen psikolojik olarak kendinizi inandırıyosunuz. Nereden bildiğimi sormayın :))
menekseeecakarrr .!.: 12 gün gecikmem var ama evde test yapınca negatif çıkıyor bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama sizce neden Genişletmek için tıkla... Muhtemelen psikolojik olarak kendinizi inandırıyosunuz. Nereden bildiğimi sormayın :))