Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet gecikmesinin 2. Günü evde test yaptım negatif çıktı ama sonrasın da da adet belirtilerim olmadı . Bu durumda olupta hamile olduğunu öğrenen var mı
Bu durumdayım canım gecikmenin 4.günü test negatif.sana tavsiyem sabah uyanır uyanmaz bir ateşini ölç koltuk altı,vajinal ya da ağız içi 37 üzerindeyse gebelik ihtimali düşünülür ya da daha regle 1 2 gün daha vardor
Bu durumdayım canım gecikmenin 4.günü test negatif.sana tavsiyem sabah uyanır uyanmaz bir ateşini ölç koltuk altı,vajinal ya da ağız içi 37 üzerindeyse gebelik ihtimali düşünülür ya da daha regle 1 2 gün daha vardor
Bak sabah ölçüm ve düne göre düşüş vardı dedim bugün regl olabilirim akşamına regl oldum gebelikte bazal vücut ısısı hep yüksek kalıyor progesteron dan dolayı yumurtlamayı da ateş takibi ile yapabilirsin bu arada.
Bak sabah ölçüm ve düne göre düşüş vardı dedim bugün regl olabilirim akşamına regl oldum gebelikte bazal vücut ısısı hep yüksek kalıyor progesteron dan dolayı yumurtlamayı da ateş takibi ile yapabilirsin bu arada.