Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet gecikmesi basli başına gebelik belirtisi test yap sabah ilk idrarlaKızlar merhaba bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım sağ kasığıma sancılı ağri girip çıkıyor ve göğüslerimin uçlari aşırı hassasiyetleşti yaniyor ve dokunamıyorum sizce hamilelik belirtisimi ?
Düzensiz olurum genellikle o yüzden pek emin olamadim en son 26 nisanda adet olmuştumAdet gecikmesi basli başına gebelik belirtisi test yap sabah ilk idrarla
Testtt yap 30 gün gecmiis sonuçta ben 25 geçti adetiimin üstünden test pozitif çıkmışti bence hemen yarın bir test yapDüzensiz olurum genellikle o yüzden pek emin olamadim en son 26 nisanda adet olmuştum
Yarın dahaliye randavum vardı orda direk kan testi yaptırıyim inşallah pozitif çıkar bir senedir uğraşıyoruzTesttt yap 30 gün gecmiis sonuçta ben 25 geçti adetiimin üstünden test pozitif çıkmışti bence hemen yarın bir test yap
Oluur canım yaa inşaallah çok norrmal benimde bide seneyye yyaklasiti hamile kaldımYarın dahaliye randavum vardı orda direk kan testi yaptırıyim inşallah pozitif çıkar bir senedir uğraşıyoruz
Bide ben yumurta yYarın dahaliye randavum vardı orda direk kan testi yaptırıyim inşallah pozitif çıkar bir senedir uğraşıyoruz
Regl ıle gebelık belırtılerı aynı en güzeli test yapmakKızlar merhaba bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım sağ kasığıma sancılı ağri girip çıkıyor ve göğüslerimin uçlari aşırı hassasiyetleşti yaniyor ve dokunamıyorum sizce hamilelik belirtisimi ?
Ne güzel Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahOluur canım yaa inşaallah çok norrmal benimde bide seneyye yyaklasiti hamile kaldım
Banada doktorum proceive f kullanmamı önerdi bakalim kullaniyorum siz ne kullandinizBide ben yumurta y
Kalite artirici kullandjm
Yarın kan testi vericem dua edin pozitif çıksın inşallahRegl ıle gebelık belırtılerı aynı en güzeli test yapmak
Evet hamilelik belirtisi ama regl belirtisi de olabilir test yapın bi yarın sabahKızlar merhaba bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım sağ kasığıma sancılı ağri girip çıkıyor ve göğüslerimin uçlari aşırı hassasiyetleşti yaniyor ve dokunamıyorum sizce hamilelik belirtisimi ?
Amin inşallah dualarımız seninleYarın kan testi vericem dua edin pozitif çıksın inşallah
Çok teşekkür ediyorumAmin inşallah dualarımız seninle![]()
Öyle deme bak biz bir senedir uğraşıyoruz Allah'ım versin olsun inşallah yarın hemen test yapBenimde düzenli olan adetim 6 gün gecikti ama ben gebelik istemiyorum test yapmaya korkuyorummeşim abartılı buluyor ama gerçekten hazır değilim çok nadir arada 3 4 gün gecikirdi ama bu defa uzadı sadece bu akşam belim sancilanmaya basladi kasıklarım ağrıyor sanki olacam gibi yani test için uygun zaman nedir inşallah regl olurum Allah'ım hayrilsini nasip etsin ama hiç hazır degilimmm
Canım rabim isteyen herkese versin ama benim iki çocuğum var ve oğlum küçük daha o yüzden hazır değilim diyorumÖyle deme bak biz bir senedir uğraşıyoruz Allah'ım versin olsun inşallah yarın hemen test yap![]()
Anladim canım hakkınızda hayırlısı olsun ben ilk bebeğiniz olacak zanettimCanım rabim isteyen herkese versin ama benim iki çocuğum var ve oğlum küçük daha o yüzden hazır değilim diyorum
Bizede haber et sonucuTest yapacam bu gün bir hafta oldu artık gecikmesi