Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikmeniz çokmuş bence olsaydı daha belirgin çıkardıKızlar reglim 15 gün gecikti test yaptım iki kere bir saat sonra çizgi çıktı ikisinde de büyük ihtimalle gebelik yok ama böyle olup gebelik haberi alanınız var mı ya Eki Görüntüle 3602414
1 senedir istiyoruz da gecikmede çok olunca geç döllenme falandır belki diye bir ümitGecikmeniz çokmuş bence olsaydı daha belirgin çıkardı
Yumurtlama zamanınızı biliyor musunuz? Adete yakın yumurtlama olduysa gebelik vardır gibi geldi. Bu yüzden ovülasyon ile takip ediyoruz1 senedir istiyoruz da gecikmede çok olunca geç döllenme falandır belki diye bir ümit![]()
Ovülasyon testi kullanmadım hiç ama belirtilerden akıntılardan anladığım kadarıyla bu ay biraz geç oldu yumurtlama normalde gayet düzenli regl olurum gecikme baya olunca bende acaba dedimYumurtlama zamanınızı biliyor musunuz? Adete yakın yumurtlama olduysa gebelik vardır gibi geldi. Bu yüzden ovülasyon ile takip ediyoruz
Aslında varsa eğer bileyim diye sağlık ocağına gittim bayram öncesiydi doktor laboratuvar yarım gün çalışıyor tahlilin çıkmaz alamam o yüzden deyince bende bayramdan sonra sağlık ocağına değilde doktora giderim diye düşündüm15 gün gecikmede doktora gitmeniz gerekir
Geç olduysa olabilir kan ver benceOvülasyon testi kullanmadım hiç ama belirtilerden akıntılardan anladığım kadarıyla bu ay biraz geç oldu yumurtlama normalde gayet düzenli regl olurum gecikme baya olunca bende acaba dedim
Öyle yapıcam bakalım hayırlısı inşallah teşekkür ederimGeç olduysa olabilir kan ver bence
Bilmiyorum ki takipte değildim stres oluyorum o gün yumurtlama günüm olduğunu bilince ama düzenli regl olduğum için ilk defa da bu kadar geciktiYumurta tarihiniz ne zamandi? Silik duruyor bence kan verin