Hamilelik belirtileri

En sın adetten Önceden de denemelerim oldu ama adetim bu sefer çok tuhaftı hani nasıl diyeyim böyle kahverengı lekelenmeyle gectı koyu kahve gibi ve çok sürmedi ara sıra hiç gelmediği de olmustu
Pek emin olamadım çok erken gibime geliyor test yapsam da sonuç alamam gibi a a son adetim öncesi ve adetime kıyaslarsam test alırsam sonuç verır gıbı

Benim reglim hep çok düzensiz oldu hap içmeden aylarca olmadığım oluyordu son 5-6 ay soyle böyle olmaya başladı ama geçen ay özellikle kasiklaimda ince ince sızlamalar oldu ara ara hafif hafif batmalar bekleyeceğim biraz daha öyle test yapacağım

Benim reglim hep çok düzensiz oldu hap içmeden aylarca olmadığım oluyordu son 5-6 ay soyle böyle olmaya başladı ama geçen ay özellikle kasiklaimda ince ince sızlamalar oldu ara ara hafif hafif batmalar bekleyeceğim biraz daha öyle test yapacağım
Bende beklemedeyim umarım vardır en sın ilişki üzerinden benimde on gün falan gectı sevinçli haberlerini bizimle de paylaş merak ederim 💕

Laavinia Peki senin başka belirtilerin var mı?
Benim meme ucu ağrım var haksızlık,hafif baş dönmesi,böyle beyaz akıntı birde iki gündür miğde bulantısı var ama bunlar bu hafta oldu
Benim son adet olana kad at denemelerım oldu fakat son adetım normal adetlerım gıbı olmadı koyu kahverengi seklınde gün içinde azar azar 5 gün devam etti

Benim meme ucu ağrım var haksızlık,hafif baş dönmesi,böyle beyaz akıntı birde iki gündür miğde bulantısı var ama bunlar bu hafta oldu
Benim son adet olana kad at denemelerım oldu fakat son adetım normal adetlerım gıbı olmadı koyu kahverengi seklınde gün içinde azar azar 5 gün devam etti
Ama ben çok çok erken olduğunu düşünüyorum ilişkiden 17 gün falan gecınce test yapmak daha mantıklı

Bende de göğüs ucu ağrısı oldu kasıklarım şiş gibi hissediyorum birde iki göğüsümde koltuk altina giden damar farkettim bir tane sag ve solda ama bilmiyorum ya test yapmaktan da sıkıldım

Kuzu dr.lar kan testi için regli tarihinin geçmesini istiyor genelde ama idrar yapabilirsin varsa silikte olsa çıkar
Genelde ilişkiden 10 veya 15 17 gün diyorlar test için ama bılmıyorum bende sen gibi çok yaptım tekrar yapıp umutsuzluğa kapılmak istemiyorum iki tane alacağım reglım bir hafta var eğer gecıkırsem tekrar yaparım

Kızlar selammm bilmediğim için soruyorm şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim ☺️ adetim bazen 21 başlangıç bazen 24 başlangıç oluyor geçen ay 21.adet başlangıç 25 bitiş
Bütünlerde ara sıra mıgdem bulanıyor kasıklarıma kramp görüyor ve göğüs ağrım oluyor (meme ucu )
Sizde hamilelikle alakalı olabılır mı
adetin bir hafta geçsin test yap bence çünkü öbür türlü hayal kırıklığı oluyormuş

Benim de 4 günlük gecikmem var. Kasıklarımda kaç gündür ağrı var ara ara anlık batma şeklinde oluyor bir de. Göğüs ucunda da hassasiyet var biraz dolgunluk var.Başka belirtim yok gibi. Test yapmaktan sıkıldığımdan henüz yapmadım, bu ay yumurtlama takibi de yapmadım. Sadece bu belirtileri yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı kızlar yaa 😮‍💨

Back
X