- 10 Ocak 2025
- 299
- 94
- 13
- Konu Sahibi Deniz kizi Fatos
Adet bitiş günü ilişki ve bu aynı ilk haftası ilişkiCanım bunlar gebelik belirtisi arasında ancak erkenden bu kadar belirti verir mi bilemedim ya test yapsan ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet bitiş günü ilişki ve bu aynı ilk haftası ilişkiCanım bunlar gebelik belirtisi arasında ancak erkenden bu kadar belirti verir mi bilemedim ya test yapsan ya
En sın adetten Önceden de denemelerim oldu ama adetim bu sefer çok tuhaftı hani nasıl diyeyim böyle kahverengı lekelenmeyle gectı koyu kahve gibi ve çok sürmedi ara sıra hiç gelmediği de olmustuAdet bitiş günü ilişki ve bu aynı ilk haftası ilişki
Pek emin olamadım çok erken gibime geliyor test yapsam da sonuç alamam gibi a a son adetim öncesi ve adetime kıyaslarsam test alırsam sonuç verır gıbıEn sın adetten Önceden de denemelerim oldu ama adetim bu sefer çok tuhaftı hani nasıl diyeyim böyle kahverengı lekelenmeyle gectı koyu kahve gibi ve çok sürmedi ara sıra hiç gelmediği de olmustu
Kuzu test yok ama yarın alacağım her ıhtımale karşı iki tane adetime 8 gün var gecikirse tekrar yaparımİlişkiden biraz zaman geçmiş test varsa bence yap silikte olsa çıkabilir
En iyisi aklında kalmasın en azından birde bazı testler yalancı pozitif çıkarıyor artımed gibiKuzu test yok ama yarın alacağım her ıhtımale karşı iki tane adetime 8 gün var gecikirse tekrar yaparım
Bende beklemedeyim umarım vardır en sın ilişki üzerinden benimde on gün falan gectı sevinçli haberlerini bizimle de paylaş merak ederimBenim reglim hep çok düzensiz oldu hap içmeden aylarca olmadığım oluyordu son 5-6 ay soyle böyle olmaya başladı ama geçen ay özellikle kasiklaimda ince ince sızlamalar oldu ara ara hafif hafif batmalar bekleyeceğim biraz daha öyle test yapacağım
Benim meme ucu ağrım var haksızlık,hafif baş dönmesi,böyle beyaz akıntı birde iki gündür miğde bulantısı var ama bunlar bu hafta olduLaavinia Peki senin başka belirtilerin var mı?
Ama ben çok çok erken olduğunu düşünüyorum ilişkiden 17 gün falan gecınce test yapmak daha mantıklıBenim meme ucu ağrım var haksızlık,hafif baş dönmesi,böyle beyaz akıntı birde iki gündür miğde bulantısı var ama bunlar bu hafta oldu
Benim son adet olana kad at denemelerım oldu fakat son adetım normal adetlerım gıbı olmadı koyu kahverengi seklınde gün içinde azar azar 5 gün devam etti
Bende de göğüs ucu ağrısı oldu kasıklarım şiş gibi hissediyorum birde iki göğüsümde koltuk altina giden damar farkettim bir tane sag ve solda ama bilmiyorum ya test yapmaktan da sıkıldımBenim meme ucu ağrım var haksızlık,hafif baş dönmesi,böyle beyaz akıntı birde iki gündür miğde bulantısı var ama bunlar bu hafta oldu
Benim son adet olana kad at denemelerım oldu fakat son adetım normal adetlerım gıbı olmadı koyu kahverengi seklınde gün içinde azar azar 5 gün devam etti
Kuzu dr.lar kan testi için regli tarihinin geçmesini istiyor genelde ama idrar yapabilirsin varsa silikte olsa çıkarAma ben çok çok erken olduğunu düşünüyorum ilişkiden 17 gün falan gecınce test yapmak daha mantıklı
Benım eğilince ağrıyor duymadım ama çok idrara çıkıyorum şimdi lavaboya gıdınce farkettim iç öamaşırımda çok hafif kahverengi leke gördümBirde benim mesela sağ-sol tarafa eğildiğimde falan kasığım da yanma acıma gibi bir his oluyor
Genelde ilişkiden 10 veya 15 17 gün diyorlar test için ama bılmıyorum bende sen gibi çok yaptım tekrar yapıp umutsuzluğa kapılmak istemiyorum iki tane alacağım reglım bir hafta var eğer gecıkırsem tekrar yaparımKuzu dr.lar kan testi için regli tarihinin geçmesini istiyor genelde ama idrar yapabilirsin varsa silikte olsa çıkar
adetin bir hafta geçsin test yap bence çünkü öbür türlü hayal kırıklığı oluyormuşKızlar selammm bilmediğim için soruyorm şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederimadetim bazen 21 başlangıç bazen 24 başlangıç oluyor geçen ay 21.adet başlangıç 25 bitiş
Bütünlerde ara sıra mıgdem bulanıyor kasıklarıma kramp görüyor ve göğüs ağrım oluyor (meme ucu )
Sizde hamilelikle alakalı olabılır mı
Test yaptın mıGenelde ilişkiden 10 veya 15 17 gün diyorlar test için ama bılmıyorum bende sen gibi çok yaptım tekrar yapıp umutsuzluğa kapılmak istemiyorum iki tane alacağım reglım bir hafta var eğer gecıkırsem tekrar yaparım