- 29 Temmuz 2025
- 14
- 3
- 1
- 22
- Konu Sahibi PakizeOzcan
Kızlar bu gün kadın doğuma gittim hcg 37 çıktı hamileyim galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım ama daha çok çok yeni artışı takip et 2 günde birKızlar bu gün kadın doğuma gittim hcg 37 çıktı hamileyim galiba
Hayırlı olsunKızlar bu gün kadın doğuma gittim hcg 37 çıktı hamileyim galiba
Reglim 10 gün gecikmiştiHamilesin canım ama daha çok çok yeni artışı takip et 2 günde birregl kaç gün gecikti
Kasıklarımda ağrı var hafif sadece bi de karın şişliğim oluyoHayırlı olsun
Belirtileriniz var mı
10 gün geciktim yarın doktora tekrar test vercemEvet öyle görünüyor çok yeni sanırım takip etmeniz gerekecek artışı tebrikler kaç gün geciktiniz acaba ?
Geç döllenme öyleyse muhtemelen değere göre öyle duruyorReglim 10 gün gecikmişti
Reglim düzensizdi benim belki yumurtlama dönemim değişmiş olabilirGeç döllenme öyleyse muhtemelen değere göre öyle duruyor
Evet düzensiz reglde yumurtlama dönemi farklılık gösteriyorReglim düzensizdi benim belki yumurtlama dönemim değişmiş olabilir
10 gün gecikme için 37 düşük bir betaReglim 10 gün gecikmişti
Geç döllenme öyleyse muhtemelen değere göre öyle duruy
Ediyorum cuma bidaha baktılar 88 çıktı salı günü tekrar kan vercem10 gün gecikme için 37 düşük bir beta
Geç döllenme o zaman
Artış takip edin derim
Sağlıklı gebelik olduğu belli oldu şu an son değerim 88 salı günü de bakıp keseyi görceği günü söylicek Allah izin verirseEvet düzensiz reglde yumurtlama dönemi farklılık gösteriyor
Hayırlı olsun canım benimSağlıklı gebelik olduğu belli oldu şu an son değerim 88 salı günü de bakıp keseyi görceği günü söylicek Allah izin verirse
Çok teşekkür ederim canım Allah tüm isteyenlere versinHayırlı olsun canım benim![]()