Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk bebeğim de hiç bir belirti yaşamadım 3 aylık olana kadar 3 Aydan sonra migde bulantılarım başladı bende şaşırdım 1 ay istifra ettim aşkım herkesin bünyesi de hamileliği de farklı olur her söylenen e ne kulak asmamk lazım 1 gün gecikme çok erken 5 6 gün geçtikten sorna test yap derim hakkında hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar benim adetim gecikti ama normalde hiç gecikmez gecikse bile gece gelirdi bi kızım var söylentilere göre hamilelik belirtisi ilk hamilelikte yoğun olurmuş dün biraz kasık ağrım vardı geçti bugünde gelmedi acaba hamile olabilir miyim
Yani kasık ağrısı dahil gerçekten hiç belirti vermedi mi benim yumurtlama dönemleri bile bir ton belirtiyle geliyor dolayısıyla hep bir şeyler hissediyor oluyorum regl mi gebelik mi çözemiyorum yaniBen ilk bebeğim de hiç bir belirti yaşamadım 3 aylık olana kadar 3 Aydan sonra migde bulantılarım başladı bende şaşırdım 1 ay istifra ettim aşkım herkesin bünyesi de hamileliği de farklı olur her söylenen e ne kulak asmamk lazım 1 gün gecikme çok erken 5 6 gün geçtikten sorna test yap derim hakkında hayırlısı olsun
Benim de ikinci hamileliğim ama belirtim oldu adet gecikmesi olunca özellikle göğüs ağrısı üşüme bulantıMerhaba arkadaşlar benim adetim gecikti ama normalde hiç gecikmez gecikse bile gece gelirdi bi kızım var söylentilere göre hamilelik belirtisi ilk hamilelikte yoğun olurmuş dün biraz kasık ağrım vardı geçti bugünde gelmedi acaba hamile olabilir miyim
Amin canım ya ne bilim ilkinde ikinci gün test yapmıştım pozitif çıkmıştı aynısı olurmu diye düşündümBen ilk bebeğim de hiç bir belirti yaşamadım 3 aylık olana kadar 3 Aydan sonra migde bulantılarım başladı bende şaşırdım 1 ay istifra ettim aşkım herkesin bünyesi de hamileliği de farklı olur her söylenen e ne kulak asmamk lazım 1 gün gecikme çok erken 5 6 gün geçtikten sorna test yap derim hakkında hayırlısı olsun
Sadece bi kere midem bulandı birde kasık ağrısı arad geliyor gidiyorBenim de ikinci hamileliğim ama belirtim oldu adet gecikmesi olunca özellikle göğüs ağrısı üşüme bulantı
Bahsettikleriniz 6. Hafta civarı başlıyor değil miBenim de ikinci hamileliğim ama belirtim oldu adet gecikmesi olunca özellikle göğüs ağrısı üşüme bulantı
Benim ilginç bir şekilde 5. Haftada başladı. Hatta göğüs ağrısı daha erkenBahsettikleriniz 6. Hafta civarı başlıyor değil mi
Erken başlamış ya. Ben ilkinde hiç belirti yaşamadım. Normalde de regl öncesi de hafif kasık sancım olur başka bir şey olmaz. Şuan mastit olduğum günler aklıma geldi öyle sızlıyor. Bacaklar,bel,sırt ağrısından yatamaz oldum. Bekliyorum bakalım regl tarihini test yapacağım. Ondan sordum erken belirtiler mi acaba diyeBenim ilginç bir şekilde 5. Haftada başladı. Hatta göğüs ağrısı daha erken
Evet benim göğüs ağrım da o derece şiddetliydi hala devam ediyor. Bel karın ağrım da vardı. İnşallah hamilesindir haber ver bana daErken başlamış ya. Ben ilkinde hiç belirti yaşamadım. Normalde de regl öncesi de hafif kasık sancım olur başka bir şey olmaz. Şuan mastit olduğum günler aklıma geldi öyle sızlıyor. Bacaklar,bel,sırt ağrısından yatamaz oldum. Bekliyorum bakalım regl tarihini test yapacağım. Ondan sordum erken belirtiler mi acaba diye
İnşallah canım benim veririm sağol. Sen de ikinciyi mi bekliyorsunEvet benim göğüs ağrım da o derece şiddetliydi hala devam ediyor. Bel karın ağrım da vardı. İnşallah hamilesindir haber ver bana da
EvetBahsettikleriniz 6. Hafta civarı başlıyor değil mi
Kaç gün geciktiğinde oldu belirtilerBenim de ikinci hamileliğim ama belirtim oldu adet gecikmesi olunca özellikle göğüs ağrısı üşüme bulantı
Aşkım sadece akıntım vardı adet gecikmesinden sonra başladıYani kasık ağrısı dahil gerçekten hiç belirti vermedi mi benim yumurtlama dönemleri bile bir ton belirtiyle geliyor dolayısıyla hep bir şeyler hissediyor oluyorum regl mi gebelik mi çözemiyorum yani
Kaç gün gecikti pekiAşkım sadece akıntım vardı adet gecikmesinden sonra başladı
Evet canım beş yaşında bir kızım var ikinci olacak inşallahİnşallah canım benim veririm sağol. Sen de ikinciyi mi bekliyorsun
Adet gününden önce göğüs ağrısı hassasiyet başladı üç gün gecikmem vardı üşüme bulantı yaşamaya başladımKaç gün geciktiğinde oldu belirtiler
Anladım kuzum herkeste farklı oluyor işte. Bir gebe kalabilseydim bende anlıcaktım tutuyor mu tutmuyor muAşkım sadece akıntım vardı adet gecikmesinden sonra başladı
5. Günden sorna akıntım çoğalmaya başladı ben şüphelenmiştim 10. Gün gecikmem de test yaptım pozitif di aşkımKaç gün gecikti peki
Hayırlısı ile kalırsın inşallah bitanem Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın amin amin aminAnladım kuzum herkeste farklı oluyor işte. Bir gebe kalabilseydim bende anlıcaktım tutuyor mu tutmuyor mu