Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese 5 haftada görünür kalp atışını bile dinleyebilirsin gecikmeden bi hafta sonra belli olur bunlar canımGecikmeden sonra test yapacağım bende pozitif çıkarsa doktor randevumu ne zamana almalıyım yani kese oluşmuş olur mu doktora gittiğimde bunu görmek istiyorum
Bugün adet günüm olmadım göğüsüm çok hassas şiş sol kasığımda batma var hafifKese 5 haftada görünür kalp atışını bile dinleyebilirsin gecikmeden bi hafta sonra belli olur bunlar canım
Biraz daha bekle canım direk kan ver test ile uğraşmaBugün adet günüm olmadım göğüsüm çok hassas şiş sol kasığımda batma var hafif
Öyle mi yapayım canım bütün belirtiler var bu sabahta çok aç uyandım ama Herşey kokuyor garip bi şekilde tuzlu geliyorBiraz daha bekle canım direk kan ver test ile uğraşma
İnşallah hayırlı haber alırız aminBende hiç belirti yoktu ama bugün sol kasığımda birşeyler hissediyorum inşallah hayırlısıyla tutmuştuuuuur
Ayn öyle yap test ile vakit kaybetme boşa bin gün gecikse bile kan testinde çıkarÖyle mi yapayım canım bütün belirtiler var bu sabahta çok aç uyandım ama Herşey kokuyor garip bi şekilde tuzlu geliyor
Yarında geçsin yapayım mı diğer gün acaba yaAyn öyle yap test ile vakit kaybetme boşa bin gün gecikse bile kan testinde çıkar
Diğer gün yap canım kesin sonuç alYarında geçsin yapayım mı diğer gün acaba ya
Tamam canımDiğer gün yap canım kesin sonuç al
Canım benimde şüphem var yarın belli olcak alt muayne olmak istiyorum normal üstten kaçıncı haftada görunurKese 5 haftada görünür kalp atışını bile dinleyebilirsin gecikmeden bi hafta sonra belli olur bunlar canım
Canım 5 haftada görünür alt muayene ne için alt muayene
Canım 5 haftada görünür alt muayene ne için kaç gün geciktiCanım benimde şüphem var yarın belli olcak alt muayne olmak istiyorum normal üstten kaçıncı haftada görunur
Canım o özel de oluyo galibaErken olunca alt muayne yapıyorlarmış yaaa o yüzden sordu
Birde canın yanar bence gününün geçmesini bekleErken olunca alt muayne yapıyorlarmış yaaa o yüzde
Ben zaten istemiyorum canım günüm yeni geçti daha tahlil verdim hatta daha sonuc bile belli olmadı ben olursa ne zaman kese görünür diye merak ettimBirde canın yanar bence gününün geçmesini bekle