• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

kahverengi leke kist miyom polip olan kadınlarda oluyor mide yanması için dahiliyeye gıdın hamileliğin ilk zamanlarında mide yanması vs olmaz ağrı olması normal adete yada gebeliğe hazırlanıyor vücut bunların hiç birisi sizi hamile yapmaz kan testi verin kesin sonuç için yada adet günü test
Her gebelik fark bir şekilde ilerliyor kiminde leke pembemsi oluyor kiminde kahverengi başta mide yanması yaşayan çok insan oluyo mus bizzat kadın doğum uzmanından dinledim miyop, kist te yok 4.0 olduğu için biraz şüpheli kimyasal gebelik ya da dış gebelik olarak günümün geçmesi söyledin önümüzdeki hafta gidip tekrar test vericem inşallah ya bakilicak 🙂

kahverengi leke kist miyom polip olan kadınlarda oluyor mide yanması için dahiliyeye gıdın hamileliğin ilk zamanlarında mide yanması vs olmaz ağrı olması normal adete yada gebeliğe hazırlanıyor vücut bunların hiç birisi sizi hamile yapmaz kan testi verin kesin sonuç için yada adet günü test
Ben 2 aylık hamileyim ilk haftadan beri mide yanmasından ne uyuyabiliyorum nede yemek yiyebiliyorum. Doktorum gebelikte olabilir vücut kendini gebeliğe hazırlıyor dedi.
İlk gebeliğimde de hiç mide sorunu yaşamadım.
Kahverengi leke kızımda bir damla dahi gelmedi. Ama bu 2.de 1 aydır kahverengi leke ve kırmızı ipliksi kan geldi. 2 gün önce kontrolde kanama alanı durmuş dedi ve akıntı gelmiyo. Olmaz denileni yaşıyor insan . Yediklerimizden mi havadan mı aşıdan mı bilemedim artık🤔

Back
X