Hamilelik belirtileri

g3c3kusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
4
0
1
29
Merhabalar.. uzun süredir korunmuyoruz 15 20 gündür hamilelik belirtileri geçirdim kasık ağrısı sık sık idrara çıkma yorgunluk uyku basması bel ağrısı koku hassasiyeti çok az oldu acele etmedim daha önce edince hayal kırıklığı yaşadım hep dedim adetim geciksin öyle yaparım neyse sabah kalktım regl günümde regl oldum ama nasıl parçalar geldi hemen aile hekimliğine gittim kan verdim sonuca bakalım dediler 0.5 çıktı şimdi bu sonuca göre hamile değilim ama belirtiler ve parça kanama gelmesi düşük müdür ve 1 gün sürüyor bu kanama sonra pembeye dönüyor dr bir gün bile kanama olması iyi diyor ama parçalı kanama korunmayı bıraktığımdan beri hep var nedendir aynı durumu yaşayan var mı?

Bir doktora görünün isterseniz devamlı olması sağlıksal bir probleme işaret olabilir geçmiş olsun

Bir doktora görünün isterseniz devamlı olması sağlıksal bir probleme işaret olabilir geçmiş olsun
Gidiyorum zaten haziranda da oldu doğum yaptın mı yaşayan bebeğin var mı dedi bende var dedim o zaman tutar dedi hani parçalı kanama kimi dr için 1 gün bile iyi kimisi için pekte mühim değil ilgilenmiyorlar

Gidiyorum zaten haziranda da oldu doğum yaptın mı yaşayan bebeğin var mı dedi bende var dedim o zaman tutar dedi hani parçalı kanama kimi dr için 1 gün bile iyi kimisi için pekte mühim değil ilgilenmiyorlar
Doktordan doktora değişiyor takibi elden bırakmayın bence geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…