Hamilelik belirtileri

Xpay

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
13
Merhaba, 7 ay oldu ama halen her ay acaba mi diyorum. Yumurtlama gününden beri gögüslerimde biraz hassasiyet ve doluluk var olabilir mi diye aklima takiliyor. 4 dpo bugün. Olabilir mi?

Merhaba, 7 ay oldu ama halen her ay acaba mi diyorum. Yumurtlama gününden beri gögüslerimde biraz hassasiyet ve doluluk var olabilir mi diye aklima takiliyor. 4 dpo bugün. Olabilir mi?
Yazdıklarınız adet belirtisi de olabilir, en sağlıklısı regl gecikince test yapmak gönlünüzce olsun 🙏

kendinizi çok strese sokuyorsunuz stres en büyük etken akışına bırakın bence bende her belirtiyi hamileliğe yordum 1 dönğümde insan çok isteyince başı agrısa bile ona yoruyor daha 4 dpo sakin olup adet gecikmesini beklemek

Yazdıklarınız adet belirtisi de olabilir, en sağlıklısı regl gecikince test yapmak gönlünüzce olsun 🙏
ben kendimi o kadar inandırmımıştım diye birsürü belirti yaşadım ama şırıl şırıl adet oldum sonra kendime dedim ki neden bu kadar kafaya takıyorsun eşime anlattım o da kendini stres yapma dedi çünkü artık şunun farkına vardım olucağı varsa bile stres bunun önüne geçer

ben kendimi o kadar inandırmımıştım diye birsürü belirti yaşadım ama şırıl şırıl adet oldum sonra kendime dedim ki neden bu kadar kafaya takıyorsun eşime anlattım o da kendini stres yapma dedi çünkü artık şunun farkına vardım olucağı varsa bile stres bunun önüne geçer
Ne kadar stres yapmak istemesemse elimde degil😏 kendimi düsüncelerden alikoyamiyorum

Ne kadar stres yapmak istemesemse elimde degil😏 kendimi düsüncelerden alikoyamiyorum
aynı yolu yürüyoruz aşkım bu süreç gerçekten çok yıpratıyor ben 4 ayımdayım ama bu ay ilk defa kendi bedenime bu kadar güvendim ilk defa bu ay içime öyle bi his doldu ama olmadı 5 gün lekelenme bile yaşadım 6 gün adet oldum adete çevirdi kendimi çok kötü hisettim resmen kendimi suçladım hayal kırıklığımı dibine kadar yaşadım sonra guzel hayalimi rafa kaldırdım kendi mutluluğum strese girmemem için rafa kaldırmak zorundaydım olucağı varsa elbet bi gün olucak belki birdahaki ay belki 1 yıl sonra belki 10 yıl sonra olucagını biliyorum rabbimin bana bi evlat verceğini o yüzden kuzum kendini üzme stres yapma gercekten bu forumda çok duydum kafamdan sildiğim ay hamile oldugumu o an ögrendim gibi mesela bi kadın tanıdım 15 yıl mucizesini beklemiş yılarca tup bebek tedavisi görmüş ama olmamıi evlatlık bebek için başvuru yapmış daha sonrasında 3 aylık hamile olduğunu öğrenmiş ne kadar sitres yapmazsan bu konuyu düşünmezsen o kadar iyi

Back
X