Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buyrun hamisler yaşadığınız ilk belirtileri öğrenelim
Belirti kişiye göre Değişiyor canım 6 haftalık hamileydim buna rağmen hiç belirtim olmadı
Merhaba benim adetime 6 gün var yaklaşık 1 haftadır aşırı derecede şişkinliğim var patlamak üzereyim yemeklerden sonra midem yanıyor biraz hareket edince hemen ateş basıyor sol kasığıma sancı giriyor arada ayakta fazla kalınca hemen gelim ağrıyor ağzım kupkuru cok halsizim ve başım dönüyor yanaklarım al al günlerdir bunlar adet belirtisi olabilirmi acaba yoksa psikolojikmi bilemedim yardımcı olursanız coook sevinirim
Canım benim de 9 gün var aynı belirtiler+aşırı göğüs hassasiyeti var. Ama buradaki bir cok kisi bu kadar erken belirti orta çıkmaz diyor.Erken test falan yaptın mıMerhaba benim adetime 6 gün var yaklaşık 1 haftadır aşırı derecede şişkinliğim var patlamak üzereyim yemeklerden sonra midem yanıyor biraz hareket edince hemen ateş basıyor sol kasığıma sancı giriyor arada ayakta fazla kalınca hemen gelim ağrıyor ağzım kupkuru cok halsizim ve başım dönüyor yanaklarım al al günlerdir bunlar adet belirtisi olabilirmi acaba yoksa psikolojikmi bilemedim yardımcı olursanız coook sevinirim
Yok yapmadım acıkcası şimdi yapmak istemiyorum adet gecikmesinden sonra yapmak istiyorum sanırım tek çizgiyi gormekten korkuyorumCanım benim de 9 gün var aynı belirtiler+aşırı göğüs hassasiyeti var. Ama buradaki bir cok kisi bu kadar erken belirti orta çıkmaz diyor.Erken test falan yaptın mı
Vajinadan elle muayeneyi diyorsun? Onu denemedim. burada okumustum ama normalde de kontrol edenler farki anlarlar yazmisti birkac kisiYok yapmadım acıkcası şimdi yapmak istemiyorum adet gecikmesinden sonra yapmak istiyorum sanırım tek çizgiyi gormekten korkuyorum
Bu belirtiler psikolojikte olabılır tabi ama mesela belşrtiler arasında ağız kuruluğu olduğunu bilmiyordum ben kaç gündür böyle bir şikayetim olduğu için araştırdım ve gebelik belirtisi olduğunu öğrendim yani en azından bir kısmı psikolojik değildir ya
Birde elle muayeneyi denedinmi acaba?
Ben de bilmiyorum ki canım. Normalde ele bisey geliyomus hamileysen gelmiyomuymis ne. Ama sürekli yoklarsan bilinir sanırım yoksa normalini bilmeden anormalini bilmek zor:)Ben hiç anlayamadım çok ilerde birşeye zar zor değdi o da ne sert ne yumuşaktı
Ama bazıları hemen girer girmez degıyo dıyor hıc anlayamadım
İnşallah hamileyizdir
Merhaba bisey daha sormak istiyorum vajinal kurulukta bir belirtimidir acaba birde dün akşam birde içim kalktı resmen tuvalete kostum ama kusamadım o da anlık bişeydi. Günlerdir sol kasıgım agrıyordu bugunde sağ kasığım ağrıyor bide sabah kalktıgımda midem kazınıyordu resmen. Yataktan çıkmadan ateşimi ölçtüm uyanır uyanmaz 36.7 ama ilk defa bugün ölçtüm adetime 5 gün var göğüslerimde dün akşam baya sızladı ağrı gibi değil sızı gibi bişey birde koltuk altımdan gelen bir sızı sanki kollara vuran ama benim adetime yakında göğüslerim ağrırı ama kasığım pek ağrımazdı ne dersiniz ?
Evet ama beklemek cok zorSadece bunlarla karar verilmez ama başka bir durum yoksa tabii ki belirti olabilir. Benim normalde de reflüm var o yüzden bu mide bulanmalarini bende olsa da saymiyorum:) Ama beklemekten başka çare yok. Az kaldı sıkalım disimizi :)