Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim fiziksel bir belirtim yoktu canım hatta hiçbir belirtim yoktu. sadece ofiste 6 senedir içtiğim suyu içememiştim ve halen her marka içemiyorumKızlar ilk haftalarda yaşadığınız hamilelik belirtileri neler acabaaa
Canım sıkıntı yapma o adet sancısı gibi belirtiler oluyormuş hamileliktede. günün geçtiğinde test alırsın sende. neden tüp bebek demişti doktor hemen? bir problem gördüğü için mi? adetin hep zamanında mı gelir yoksa erken de gelir mi?Benim adetime 5 gün var fakat bayramdan bi kaç gün önce sağ kasığıma ve sağ bacağıma şiddetli ağrı girdi bayram bitene kadar geçmedi onun oncesinde gosuslerim oldu su balonu gibi şu anda fena bi mide bulantısı var canım kusamıyorum da ben ☹ belim de de ağrısı var ☹ bilemedim hamile miyim neyim birde doktora gidiyordum dedi hemen tüp bebek ☹ emin olamıyorum
Allah Allah herşey normalse neden tüp bebek diyor ki ne saçma? Bence başka Dr git. Hem hamileysen yeni Dr bulursun canjmAdetim hep 1 hafta önce gelir doktora sordum gayet iyi dedi adet düzeni için. İlaçlı rahim filmi,ultrason gayet normal dedi çeken doktr ve sonuçlarda da normal yazıyor herşey. Kan tahlili yaptı bi kaç kez o sonuçlarda gayet normal olması gerektiği gibi. Bide bu doktor hiçbirseye insan gibi cevap vermedi hemen tüp dedi savdı başından. Benimde sinirlerim bozuldu tatlım.
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah hamilesi dirbenımde adet gunlerım yanılmıyosam hazıran 13te oldum...suan suphelendıgım durum goguslerım adet oncesı agrımazdı suan agrıyor dua edın ınsalla kızlar..2 dusugum var
amınn canım cok sagol rabbım herkesın muradını versın ınsallahRabbim gönlüne göre versin canım inşallah hamilesi dir
ınsallah canım bende aynı durumdayım benım ıkı dusugum varBende şüpheleniyorum aslında 2 senedir uğraşıyorum bebiş için ama malesef bu ay 14-15 adet olmam gerek göğüslerim yeterince şiş iştahım açık hafiften sancılarım var adeti gösteriyo durum ama içimde bi tuhaf sanki hamileyim gibi vücudumu çok dinleyen insanım ben hemen herşeyi not ederim bu ay dikkat etmedim fakat acabamı dedim inşallah adet olmam bu ay doğum günüm eşime sürpriz yapmak çok istiyorum
gec döllenme olabilir belkiKızlar benim adet tarihim de 4 temmuz du . Kaç gün geçti hala adet olmadım hiç bir belirtim yok ama 4 temmuz da adet Ağrı'sı gibi Ağrı'm oldu ve kahverengi akıntı geldi okadar . Bugün gebelik testi yaptım negatif sizce bu durum neyi gösteriyor ?
cnm istemiyorsanız önleminizi alın böyle kara kara düşünmekten cok daha iyi benceBir de ben hamile kalmak istemiyorum yani kafama hamileliği takmış olsam falan psikolojik olur derim de . Nedense bu ay ilişkiden sonra hamilelik hissi geldi içime belirtim yok ama istemiyorum eni evli olduğum için
adet öncesi göğüs ağrın olmuyorsa hamilelik belirtisidir göğüs ağrısı hayırlısı olsun inşallah vardır bebişbenımde adet gunlerım yanılmıyosam hazıran 13te oldum...suan suphelendıgım durum goguslerım adet oncesı agrımazdı suan agrıyor dua edın ınsalla kızlar..2 dusugum var
ayyy amın ınsallah canım..evet onceden gogus agrım yoktuadet öncesi göğüs ağrın olmuyorsa hamilelik belirtisidir göğüs ağrısı hayırlısı olsun inşallah vardır bebiş