- 9 Ocak 2017
- 182
- 74
- 13
- 33
- Konu Sahibi Yelizakinci
Kızlar bu aydan ümitli olup hamilelik belirtileri yaşıyan var mı? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım çok istiyorum bebişİnşallah canim kaşıklar da ki ağrı hamilelik belirtisi diye biliyorum. Benim de 12 gün var ama ben 32 günde bir agdet oluyorum. Şuan göğsüme ara ara ağrı gırıyo. İnşallah bende bu ay hamis olurum
Bende cok istiyorum ya. Kaç aydır deniyorsun peki ?İnşallah canım çok istiyorum bebiş
Bende ilk evlendigim aylar yumurtam çatlamayip kist oluşuyodu adetle gidiyodu doktor 2 aylik tedavi verdi şimdi olmuyo çok şükür hormon testlerimde iyi çıktı doktor 3 ay daha dene dedi olmazsa gel dedi. İşte canımBenim gibi bende 2 yıllık evliyim 6 aydır deniyoruz da inşallah bu ay olucak. Doktora felan gittin mi hiç
benimde adete 4 gun var kizlar ara ara sol kasigima agri giriyor ve goguslerim onceden adetten once agrirdi simdi hicbir agri yokkk
benimde uzun suredir sut gibi akintim var cnm ama ben usutmeye bagliyorum onuAynen canım ya bata 3 gün var,
Bi kaç gündür süt gibi akıntım var ve göğüslerim acıyo, dün gece rüyamda hamileydim inşallah hamileyimdir![]()
Ay canım inşallah çoğu rüyasında hamile olduğunu gören kişiler sonra hamile çıkıyorlar haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum yaz buraya sonucu mutlakaAynen canım ya bata 3 gün var,
Bi kaç gündür süt gibi akıntım var ve göğüslerim acıyo, dün gece rüyamda hamileydim inşallah hamileyimdir![]()
Benimde göğüslerime iğne gibi bisey batıyormuş gibi oluyor bide karnimda şişlik var ama karnımdaki sislik agdetten öncede olur kafam karma karisikbenimde adete 4 gun var kizlar ara ara sol kasigima agri giriyor ve goguslerim onceden adetten once agrirdi simdi hicbir agri yokkk
Ay canım inşallah çoğu rüyasında hamile olduğunu gören kişiler sonra hamile çıkıyorlar haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum yaz buraya sonucu mutlaka
İnşallah canım amin aminİnşallah canım yaa yazarım buraya
Rabbim hepimize eylül ya da ekim 2017 annesi olmayı nasip etsin inşallah![]()
Ben şahsen çok denedim düşünmemeyi felan ama beceremedim bi türlü eşim mesela çok kızıyo günlere uymamıza felan ama yok benim içim rahat etmiyor sürekli araştırıyorum felan ama bu stresten kaynaklı değilde çok istediğimden kaynaklanıyor benim yoksa öyle aman aman stres yapmıyorumKızlar .şu kadarını söyleyim kendinizi dinlemeyin düşünmeyin bak nasıl geliyor bebiş