Test yap varsa çıkarBugün adetimn 6.günü gecikmesi karnımda arada ağrılar oluyo ama adet öncesi genelde göğüs ağrılarım olurdu bu sefer yok acaba hamile miyim çok istiyorum bebek
Beklemek bir sey kazandirmayacak ama.Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum açıkçası
Canım adetin hiç gecikirmiydi?Bugün adetimn 6.günü gecikmesi karnımda arada ağrılar oluyo ama adet öncesi genelde göğüs ağrılarım olurdu bu sefer yok acaba hamile miyim çok istiyorum bebek
hic bu kadar gecikmediCanım adetin hiç gecikirmiydi?
Sitres yapmadıysan eğer hamile olabilirsin ben senin yerinde olsam.eczaneden alıp. Yapardım. Bekleyemezdim.hic bu kadar gecikmedi
Kızlar benim bundan onceki adetim 20 gun surdu kurtaj oldugumdan dolayi duzensizlik oldu ama ilk on gün kanama sonraki on gün leke tarzinda geldi onlarida adet gunumden saymalimiyim cunku hamile kalmak istiyorum adet gecikirse test yapicam bilgisi olan varmi
Hayal kırıklığından korktum ama yarin kan testi yapcam dayanamıyorum artik meraktan olcemSitres yapmadıysan eğer hamile olabilirsin ben senin yerinde olsam.eczaneden alıp. Yapardım. Bekleyemezdim.
İnşallahh pozitiftir canım, hepimiz meraklandık 6gün uzun bir süre... Ne kadar süredir istiyordunuz,Bugün adetimn 6.günü gecikmesi karnımda arada ağrılar oluyo ama adet öncesi genelde göğüs ağrılarım olurdu bu sefer yok acaba hamile miyim çok istiyorum bebek
6 aylık evliyim ilk günden beri korunmuyorum çocuk çok istiyoruz umarım hamisimdir yarin paylaşıcam insİnşallahh pozitiftir canım, hepimiz meraklandık 6gün uzun bir süre... Ne kadar süredir istiyordunuz,
Sonuc ne cikti cnm6 aylık evliyim ilk günden beri korunmuyorum çocuk çok istiyoruz umarım hamisimdir yarin paylaşıcam ins
Olmaz,düşünme bile hiç.2 kat kilotla sürtünme yaşadım kilotın dışına boşaldı az kilotta kalmış hemen kalkıp ıslak mendille aldım onu temizledim iyice 2 kilot arasında bide peçete vardı peçeteye bile geçmedi boşalmanın ıslaklığı 1 tane daha kilot vardı zaten bu şekilde hamilelik ihtimali olur mu hemen temizledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?