Hamilelik belirtileri

minik_oglum

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
758
349
18
kizlar mrb araniza yeni katildim. sayfayi takip ediyorum ama size sorum su beta hcg negatif olup hamile oldginu ogrenen var mi. 4 yillik evliyiz bebek dusunyoruz negatif genetik olabilir mi basina gelen var mi lutfen cvp verin

Son düzenleme:
Daha önce başına geldiği için daha dikkatli ol zaten inşallah hamileysen adet olmazsın :)

Arkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim eşimin spermleri hareketsiz olduğu için eşim tedavi görüyor yani hamile olmam biraz zor.bir önceki adetim 21.aralıkta başlamıştı diğer aylara göre kanamam çok az olmuştu hormon ilacı kullanmıştım hormonlarım bozuk diye doktor vermişti ondan mı oldu bilmiyorum.
bu ayda 18.nde olmam gerekiyordu hormonlarım düzeldiği için salı gününden beri pembe akıntılar geliyor ama sürekli değil ve aşırı bir halsizliğim var böyle olup hastalanan oldumu yardımcı olur musunuz acaba ?

inşallah hamilesindir canım

arkadaşlar iyi geceler.ben de yeni katıldım aranıza . benim de bir sorum olacak .bu ay adetim 3 gün gecikti 3 günün sonunda oldum ama çok fazla sancısını çektim bir gece boyu yatamadım sancıdan ama 2 gün bile sürmedi normalde 4 gün süren adet 1.5 günde kesildi sonrasında kahverengi akıntım gelmeye başladı bgün 6. günüme giriyorum nerdeyse ama hla devam ediyo kahve akıntı sol kasığımın ağrısı da yordu beni sizce bunlar hamilelik belirtisi mi. buna benzer durum yaşayan varsa veya bilgisi ola yardımcı olabilr mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…