M mislina2 Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2023 221 77 13 21 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi mislina2 #1 Kızlar bişey sorucam ya ben nerdeyse tüm belirtileri yaşıyorum ama bir tek göğüslerimde herhangi bi değişiklik yok. Ne büyüme ne şişme ne ağrı vs yani hicbisey yok. Göğsünde bı değişiklik olmadan gebelik haberini alan oldu mu hiç?
Kızlar bişey sorucam ya ben nerdeyse tüm belirtileri yaşıyorum ama bir tek göğüslerimde herhangi bi değişiklik yok. Ne büyüme ne şişme ne ağrı vs yani hicbisey yok. Göğsünde bı değişiklik olmadan gebelik haberini alan oldu mu hiç?
M mislina2 Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2023 221 77 13 21 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi mislina2 #2 Yokmuuuu ???
K Kahveci prenses Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2023 439 94 28 29 21 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi mislina2 #3 adete kaç gün var test yaparsan çıkabilir. test yapmaktan korkma gerçekle yüzleşmek her zaman iyidir.
adete kaç gün var test yaparsan çıkabilir. test yapmaktan korkma gerçekle yüzleşmek her zaman iyidir.
M mislina2 Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2023 221 77 13 21 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi mislina2 #4 Kahveci prenses .!.: adete kaç gün var test yaparsan çıkabilir. test yapmaktan korkma gerçekle yüzleşmek her zaman iyidir. Genişletmek için tıkla... Tabiki iyidir ama aylardır aynı sonucu aldığım için artık kendimi bu konuda çok cesaretsiz hissediyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kahveci prenses .!.: adete kaç gün var test yaparsan çıkabilir. test yapmaktan korkma gerçekle yüzleşmek her zaman iyidir. Genişletmek için tıkla... Tabiki iyidir ama aylardır aynı sonucu aldığım için artık kendimi bu konuda çok cesaretsiz hissediyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın