- 10 Nisan 2022
- 784
- 275
- 53
- 44
- Konu Sahibi Selinaysun
-
Canım daha önce de iki kez kaybın oldu. Bı anda kesildi belirtilerBide Allah korusun kötü bir şey olmuş olsa bile belirtiler birden yok olmaz. O belirtilere neden olan şey hcg hormonu ve onun düşmesi de bir aya yakın zaman alır o yüzden hiç kötü düşünmedoktora git güzel haberlerini bekliyorum
Lekeyi sordum. Aktif kanama olmadığı sürece önemli değil dediBide Allah korusun kötü bir şey olmuş olsa bile belirtiler birden yok olmaz. O belirtilere neden olan şey hcg hormonu ve onun düşmesi de bir aya yakın zaman alır o yüzden hiç kötü düşünmedoktora git güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah canımOlsun yine de onu belirti olarak düşünme bence. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Ne yaptiniz. Çok merak ettim sizi. Gittiniz mi doktora ? Muayene oldunuz mu?İnşallah canım
Merhaba, geçen hafta bı sorun yoktu. Bayram dan sonra tekrar kontrole gideceğim. Umarım bu şekilde devam ederizNe yaptiniz. Çok merak ettim sizi. Gittiniz mi doktora ? Muayene oldunuz mu?
Bende 11+5 im aynı paranoyalar bende de var durduk yere acaba kalbi durdumu sürekli göğüslerime bakıyorum indimi diyeHanımlar merhaba, 5 haftalık gebeyim dün hafif lekem vardı. Bu sabah uyandım bütün hamilelik belirtilerim kaybolmuş. Göğüste dolgunluk ağrı yok. Kaşıklar da ki ağrılar gitmiş. Kesin bebeğimi kaybettim mi sizce
Ben de öyleyim hâlâ. Acaba kalbî durdu mu?Bende 11+5 im aynı paranoyalar bende de var durduk yere acaba kalbi durdumu sürekli göğüslerime bakıyorum indimi diye7 ile 9 hafta arası mükemmel derecede mide bulantısı kusma yaşadım tiksinmeler.. tiksinmelerim hala devam ediyor şu anda da sadece sabahları istifta ediyorum uyandıktan sonra.. ama bende sürekli kalbi durdumu ya bir şey olduysa diye sürekli kendimi yiyip bitiriyorum.. bana süpriz bir hamilelik oldu çocuk aklımın ucundan bile geçmiyordu ama şimdiden paranoya oldum allahın izniyle çok büyük genetik etkenler olmadığı sürece böyle şeyleri yaşamak düşük ihtimal kendi kendimizi kuruyoruz sadece
İnşallah herşey yolundadır. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreçMerak etmeyin hiç belirti olmayadabilir, olanlar arada kaybolup geri de gelebilir. Benim de göğüs hassasiyetim bitti nerdeyse midem falan da bulanmıyordu hiç çok korktum geçen hafta ama iyiymiş çok şükür bebek, bugün bulantım da başladı birden. Belirtilere takılmayın umarım çok sağlıklı bir gebelik olur
YouTube’dan Kağan Kocatepe’yi izleyebilirsiniz, baya güzel videoları var bu belirtilerle ilgili de bir videosu vardı rahatlatıyor insanıİnşallah herşey yolundadır. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç
Benimde öyle oldu maalesefCanım daha önce de iki kez kaybın oldu. Bı anda kesildi belirtiler
İzledim o videoyu evet rahatlatıyor ama fazla iyimser. Sonuçta belirtilerin kesilmesini çoğu doktor çok önemsiyor. Özellikle ilk haftalarda önemli bir bulgu olarak görüyorlar.YouTube’dan Kağan Kocatepe’yi izleyebilirsiniz, baya güzel videoları var bu belirtilerle ilgili de bir videosu vardı rahatlatıyor insanı
Geçmiş olsunBenimde öyle oldu maalesef
Lütfen öyle düşünmeyin bak bişey yokmuş Allahim kucağınıza almayi nasip eder inşallahMerhaba, geçen hafta bı sorun yoktu. Bayram dan sonra tekrar kontrole gideceğim. Umarım bu şekilde devam ederiz
İnşallah canımLütfen öyle düşünmeyin bak bişey yokmuş Allahim kucağınıza almayi nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?