Hamilelik belirtilerim

hacergun07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
5
3
1
32
Merhaba kızlar bana yardımcı olur musunuz son 10 günü geçti sürekli mide bulantım var bazı kokulara da dayanamıyorum ama kusmam yok son adet tarihim 25 Haziran’da bitti adet programıma göre en yüksek dönemle birlikte gün aşırı ovülasyon oldu şimdide adet günüm bir hafta geçti test yaptım negatif çıktı acaba erken mi yaptım hamile olabilir miyim?

Merhaba kızlar bana yardımcı olur musunuz son 10 günü geçti sürekli mide bulantım var bazı kokulara da dayanamıyorum ama kusmam yok son adet tarihim 25 Haziran’da bitti adet programıma göre en yüksek dönemle birlikte gün aşırı ovülasyon oldu şimdide adet günüm bir hafta geçti test yaptım negatif çıktı acaba erken mi yaptım hamile olabilir miyim?
Bi hafta gecikmeyle mutlaka olsa çıkardı. Ama yine de geç döllenme falan olabilir tekrar edin testi

Geç yumurtlama olduysa adet gecikmiş olabilir. 7 güne kadar gecikmeler normal sayılır. Stres yapıyorsan o da geciktirme yapar. Belirtilere gelince psikolojik olabilir. Yine de geç döllenme ihtimaline karşı birkaç gün daha bekleyip yine test yap. İnşallah gebesindir 🌺

Çok teşekkür ederim inşallah öyledir streste olabilir mi diyorum da aslında yok kusma yok ama mide bunlatısını belirti olarak görebilir miyim

Çok teşekkür ederim inşallah öyledir streste olabilir mi diyorum da aslında yok kusma yok ama mide bunlatısını belirti olarak görebilir miyim
Kesinleşmeden belli olmuyor ki canım ya bende birkaç aydır deniyorum gebe kalmak için belirtilerime baksam bu ay kesin hamileyim dedim hepsinde artık belirti falan aramıyorum. Bazen insan duymak istiyor soruyorum burdaaki kızlara çok erken daha olmaz belirti falan diyorlar. Sen en iyisi birkaç gün bekle adet olmazsan direk kan ver

Stresten de döngünüz bozulmuş olabilir. Mide bulantısı bu kadar erken çıkan bir belirti değil çünkü. Koku hassasiyeti ve mide bulantısı yükselen hormonlarla çıkan etkilerdir. Hormonlar yükselmeye başlayınca test zaaten pozitif çıkıyor. Hormonlar baya yükselmeden mide bulantısı koku hassasiyeti olmuyor.

Back
X