hamilelik belirtilerimiz sizce:::))))

zuhal67

2. PRENSİM GELİYORR
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
187
0
26
Erzincan
kızlar bana tecrübeli bir cvp adet olmama bir gün var ama bebek bekliyoruz.klomen kullandım bu ay yaklaşık1 haftadır akşam başlayıp geceye kadar süren halsizlik ,sarhoşluk hissi uyku hali,yorgunluk birde ara ara gelen kasık ağrıları bel ağrılarım yanlarıma doğru batmalar vs.tuvalete gittiğimde acilen çamaşırıma bakmalar ..yumurta akı kıvamında sümüksü bir yapıda uzayan birakıntım var sizce olabilirmiyim hafiten de baş ağrılarım sizce psikolojik olabilirmi lütfen acil cvp

bende de ayni belirtiler var ama bosuna da umitlenip hayal kirikligi yasamk istemiyrm

kızlar bana tecrübeli bir cvp adet olmama bir gün var ama bebek bekliyoruz.klomen kullandım bu ay yaklaşık1 haftadır akşam başlayıp geceye kadar süren halsizlik ,sarhoşluk hissi uyku hali,yorgunluk birde ara ara gelen kasık ağrıları bel ağrılarım yanlarıma doğru batmalar vs.tuvalete gittiğimde acilen çamaşırıma bakmalar ..yumurta akı kıvamında sümüksü bir yapıda uzayan birakıntım var sizce olabilirmiyim hafiten de baş ağrılarım sizce psikolojik olabilirmi lütfen acil cvp

kan testi yaptır hemen belli olacaktır en azından belirtilerin psikolojik mi yoksa gercek mi onu anlarsın

merkeze uzak yerde oturuyorum hemen öle bir imkanım yok cnm biraz daha beklemek istiyorum hayal kırıklığına uğramak ta istemiyorum:::))))))

o zaman insallah hayırlısıyla hamilesindir diyelim belirtileri öyle gibi ama kendini de umutlandırma cok

bende de bas agrısı ve halsizlik olmustu ve akıntım da oldu ama en iyi belirtisi adet gecikmesi
yani adet olacakmıs gibi tüm belirtileri yasayıp bir türlü olmaman
hersey gönlünceolur insallah

adetimden 2 gün geçti cnm dün test yaptım 2. çizgi silik çıktı. bilmiyorum yarın da doktora gidicem::)))))

Bende ilk belirtiler 4. Hafta basladi ara ara basim dönüyordu ve sol kasigim ani hareketlerde cok agriyordu 5. Hafta gögüslerime dokununca agri ve bas dönmelerim cogaldi bazan düsecek gibi oluyordum... Sonra test yaptim cikti zaten hamileligim ben hep tembel oldugum icin yorgunluk uyku halini falan fazl fark edemedim cunku hep olan seyler zaten bende simdide bulantisini cekip duruyorum..

merhaba zuhal konuya balıklama atladım ama bende klomen kullandım ilk ayımda hamile kaldım 6. haftasındayız hemen hemen aynı belitiler vardı bendede Allah isteyen herkese versin olsun acele etme kan testi yaptır beta hcg ilk düşük çıkıyor panik yapma sakın ben yaptım:(((aeo

Mrb canim bende klomen kullandim bu ay ve heyecanla bekliyorum adetime 5 gun var ara ara kasik agrim var goguslerim cok agriyor bulantim yok... her ayni stresi yasamak beni cok yipratti belirtilerini biraz anlatip bana yardimci olurmusun kac yumurtan olmustu mesela? Bi de yapiskan beyaz akintim vardi bikac gun once ama artik yok benden sonra evlenen butun arkadaslarim cocuk sahibi oldu hatta 2. e hamileler cok uzuluyorum artik :(

Mrb canim bende klomen kullandim bu ay ve heyecanla bekliyorum adetime 5 gun var ara ara kasik agrim var goguslerim cok agriyor bulantim yok... her ayni stresi yasamak beni cok yipratti belirtilerini biraz anlatip bana yardimci olurmusun kac yumurtan olmustu mesela? Bi de yapiskan beyaz akintim vardi bikac gun once ama artik yok benden sonra evlenen butun arkadaslarim cocuk sahibi oldu hatta 2. e hamileler cok uzuluyorum artik :(

cnm hayırlı uğurlu olsun allah tamamanı erdirsin hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin allah wallahi bilmiyorum bende çok heyacanlıyım yarın kan testi yaptırıcam hayırlısı olsun bu arada akıntın varmı::)

cnm ben yumurta takibine gitmedim sadece yumurtlama günlerini hesaplayarak birliktelik oldu .doktor bir sorun olmadığını söleydi ayrıca bende 1. oğlumdan bu yana piko var ondada zor kaldım ama 2.5 yıl sonra kendiliğinden oldu. şimdi2. bebeği istiyoruz ama 9 aydır korunmuyorum 2. klomeni kullandım ama şimdi bekliyorum geciktim test yaptım silik çıktı belirtiler uyku hali,sarhoşluk hissi,baş dönmesi sabahları ve gece ara ara mide bulantısı hafif baş ağrısı kasıklarımda ara ara şiddetlenen sancılar sol kasığımda böyle cnm hayırlısıyla olur inşallah başka sormak istediğin bişey varsa söle::))()

o zaman insallah hayırlısıyla hamilesindir diyelim belirtileri öyle gibi ama kendini de umutlandırma cok

bende de bas agrısı ve halsizlik olmustu ve akıntım da oldu ama en iyi belirtisi adet gecikmesi
yani adet olacakmıs gibi tüm belirtileri yasayıp bir türlü olmaman
hersey gönlünceolur insallah

çok tşk ederim vildan alllah razı olsun sende bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ::))

merhaba zuhal konuya balıklama atladım ama bende klomen kullandım ilk ayımda hamile kaldım 6. haftasındayız hemen hemen aynı belitiler vardı bendede Allah isteyen herkese versin olsun acele etme kan testi yaptır beta hcg ilk düşük çıkıyor panik yapma sakın ben yaptım:(((aeo

tşk ederim neslihan sende bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah aminnnnnnnnnnnnn

cnm ben yumurta takibine gitmedim sadece yumurtlama günlerini hesaplayarak birliktelik oldu .doktor bir sorun olmadığını söleydi ayrıca bende 1. oğlumdan bu yana piko var ondada zor kaldım ama 2.5 yıl sonra kendiliğinden oldu. şimdi2. bebeği istiyoruz ama 9 aydır korunmuyorum 2. klomeni kullandım ama şimdi bekliyorum geciktim test yaptım silik çıktı belirtiler uyku hali,sarhoşluk hissi,baş dönmesi sabahları ve gece ara ara mide bulantısı hafif baş ağrısı kasıklarımda ara ara şiddetlenen sancılar sol kasığımda böyle cnm hayırlısıyla olur inşallah başka sormak istediğin bişey varsa söle::))()

ya birden fazla göndermişim yanlışlıkla pardon.. çok teşekkür ederim.. hayırlı olsun bebeğin.. ya belirtiler var ama ben gebelik belirtisimi yoksa klomenden dolayı 4 tane yumurta oluştu acaba onun etkisi mi bilemiyorum yarın kan testi yaptırmaya karar verdim.. 7 gün vardı adete şu erken gebelik testlerinden aldım yaptım negatif çıktı.. ama bir umut işte belki demekten alıkoyamıyosun kendini... kan testi yaptırıp bu şüpheden kurtulayım diyorum..

Back
X