hamilelik belirtilerimiz sizce:::))))

slm cnm sonucu öğrendim doktor herşey yolunda dedi çok şükür bakalım bidaki muaynem 10 nisan da kısmetse o zaman sanırım cinsiyet net belli olur cnm şimdilik bişey yok çok şükür yuvarlanıp gidiyorum cnm inşallah bak bebişine sağlık haberleri allahım sağlık haberleri almayı nasip etsin hep amin::)

canım nasılsın bebişş nasıl.hamilelik nasıl gidio tatlım valla ben yazmasam senin yazıcağım yok :)

canım nasılsın bebişş nasıl.hamilelik nasıl gidio tatlım valla ben yazmasam senin yazıcağım yok :)

cnm slm iyiyim çok şükür walla uzun zaman oldu topiğe girmeyeli burayı unutmuşum bebişide yarın ayrıntılı ultrasonla bakılacak dahada cinsiyet belirmedi ama %100 .70 irkek ama tam değil sıpa bacağını açmıyor bakalım cnm öyle işte bnde iyiyim kilolanmaya başladım tam 6kilo almışım yha senden ne var cnm:))

cnm slm iyiyim çok şükür walla uzun zaman oldu topiğe girmeyeli burayı unutmuşum bebişide yarın ayrıntılı ultrasonla bakılacak dahada cinsiyet belirmedi ama %100 .70 irkek ama tam değil sıpa bacağını açmıyor bakalım cnm öyle işte bnde iyiyim kilolanmaya başladım tam 6kilo almışım yha senden ne var cnm:))

cnm bu arada 2. oğluşum geliyor hayırlısıyla:))))

cnm bu arada 2. oğluşum geliyor hayırlısıyla:))))

oooo maşallahhh canımm çok sevindimmm ii olmanıza boşver hiç takma kilolar valla bende baya aldım hersey bebeklerimz için.canım bnde bugun dktr gldim herşey güzel gidio bugün 4 boyutluya grdk yaramaz kızım durmadı maşallh öle yani

oooo maşallahhh canımm çok sevindimmm ii olmanıza boşver hiç takma kilolar valla bende baya aldım hersey bebeklerimz için.canım bnde bugun dktr gldim herşey güzel gidio bugün 4 boyutluya grdk yaramaz kızım durmadı maşallh öle ya

evet cnm hayırlısı olsun miniklerimiz hayırlısıyla doğsunda gerisi boş e kocaman olmuştur tabii sığmaz artık oraya::))

Back
X