Hamilelik Belirtilerinde Azalma Yaşayanlar

neriabahram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
22
3
1
36
Arkadaşlar merhaba
Şu an 7 haftalık hamileyim bugüne kadar bütün belirtilerim vardı bulantım halen var ama göğüs ağrım nerdeyse yok denecek kadar azaldı araştırdım normal deniliyor ancak benim gibi böyle belirtisi azalıp hamileliği normal seyrinde devam eden var mı ? Geçen sene belirtilerimin kaybolmasının sebebi kalp durması olunca korkuyorum tedirginim

okuma oyle seylerı benım de oyle oldu sonra 15. haftalarda mı ne bıdaha oldu. 20 lerı gectım bıdaha derken meme hassasıyetınden eser kalmadı :) kucucuk kaldı hatta sönduler ödum patladı dr a gıdıp kalp atısı dınlemıstım.. dr a demedım tabı kesın gulerdı

Valla şu an öyle bir moda girdim ki belirti varsa hamilelik iyi devam ediyor diye yanlış olduğunun farkındayım yinede işte . Sağolasın inş bende güzelce devam ederim

Valla şu an öyle bir moda girdim ki belirti varsa hamilelik iyi devam ediyor diye yanlış olduğunun farkındayım yinede işte . Sağolasın inş bende güzelce devam ederim
Göğüs hassasiyeti hep aynı kalmıyor bende sabah daha hassas akşam daha hafif bi gün daha çok bigün daha az değişiyor

Belirtilere çok takılma onlar 2 gün oluyor, 5 gün olmuyor mesela.
İçini ferah tut ve asla bununl alakalı konu okuyup psikolojini bozma, iyi düşünelim iyi olsun

Bende şuan 7+4 günlük hamileyim bütün belirtilerim var ama sabahları bulantım olurdu gün boyu da hissederdim ilaç kullanıyorum hatta ama bu sabah bulantım yok ilacımı da yutmadım henüz

Merhaba ne durumdasınız ? Ben de 6. Haftadayım belirtilerim özellikle göğüs ağrım coktu ancak bugün azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…