Hamilelik belirtileriniz neler

Meltemin ogluslari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
64
56
3
32
Kızlar hayırlı akşamlar ben bir 7 ay kadar bebek istiyorum Allah nasip ederse bu ay adet olmama 13 gün var ama ağzımda tatsızlık mide bulantısı kasik ağrılarım çok fazla en son doktora gittim gün yumurtan çatlamış demişti 3 4 gün değerlendirdik su aralarda yukarıda söyledigim belirtiler var idrar testi negatif cikiyo sizce ne yapmaliyim kafam çok karışık

Kızlar hayırlı akşamlar ben bir 7 ay kadar bebek istiyorum Allah nasip ederse bu ay adet olmama 13 gün var ama ağzımda tatsızlık mide bulantısı kasik ağrılarım çok fazla en son doktora gittim gün yumurtan çatlamış demişti 3 4 gün değerlendirdik su aralarda yukarıda söyledigim belirtiler var idrar testi negatif cikiyo sizce ne yapmaliyim kafam çok karışık
Canım inşallah hayırlısı ile nasip olur yumurta çatlaması döllenme 7 10 gün sürüyor pisikolojik olarakta yaşıyor olabilirsin yumurta çatlamasında kasık ağrısı oluyor bende 7 aydır bebek istiyorum ama her ay sonuç hüsran şuan bende senin gibiyim kasık ağrım karın ağrısı mide bulantısı kusma halsizlik ama adetime 4 gün var test yapıp morel bozmak pek istemiyorum pozitif ve negatif gördüm bu ay.

Back
X