Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç biri yokMerhaba ben bu ay femera çatlatma ignesi ver Progestan kullandım regl 4 gün kaldı adet belirtim olarak göğüslerim agrırdı ama henüz bir belirti yok sadece sağ kasımda iki üç gün batmalar oldu bugün belim agrıyor akıntım da yok hamile olup akıntısı olmayan varmı
Hamile misiniz pekiHiç biri yok![]()
EvetHamile misiniz peki
Ben normal regl ağrısı çekmiştim hatta erken olucam galiba diye ped bile takmıştımMerhaba ben bu ay femera çatlatma ignesi ver Progestan kullandım regl 4 gün kaldı adet belirtim olarak göğüslerim agrırdı ama henüz bir belirti yok sadece sağ kasımda iki üç gün batmalar oldu bugün belim agrıyor akıntım da yok hamile olup akıntısı olmayan varmı
Ya ne güzel bende adet belirtisi de yok regl belirtisi de daha önce Progestan kullandınız mıBen normal regl ağrısı çekmiştim hatta erken olucam galiba diye ped bile takmıştım
Gecikince test yaptım pozitifti![]()
Yok onu düşük tehlikesi olanlar kullanıyo diye biliyorum ayrıntısını bilmiyorum yanlış yönlendirmiyim sadece ben bebek düşünmeye karar verdijden sonra folik asit ilacını kullanmaya başladımYa ne güzel bende adet belirtisi de yok regl belirtisi de daha önce Progestan kullandınız mı
Akıntınız olmuşmuydu pekiBen normal regl ağrısı çekmiştim hatta erken olucam galiba diye ped bile takmıştım
Gecikince test yaptım pozitifti![]()
Kullanmaya başladım umarım hamile kalırım dua edin bana daYok onu düşük tehlikesi olanlar kullanıyo diye biliyorum sadece ben bebek düşünmeye karar verdijden sonra folik asit ilacını kullanmaya başladımeğer bebek düşünüyosan folik asit takviyesi kullanmanı tavsiye ederim
Akıntım olmuştu evetAkıntınız olmuşmuydu peki
İnşallah kalırsın isteyen herkese bu duyguyu tatdırsun allahımKullanmaya başladım umarım hamile kalırım dua edin bana da
Ben almıştım ama kullanamadım doktora gidip çatlatma ignesi denedimAkıntım olmuştu evet
İnşallah kalırsın isteyen herkese bu duyguyu tatdırsun allahımBen ovuluyasyon testi kullanacak kaldım onlarda baya iyi
İnşallah olur ozamna gerek kalmaz onlaraBen almıştım ama kullanamadım doktora gidip çatlatma ignesi denedim
İnşallahİnşallah olur ozamna gerek kalmaz onlara![]()
Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın inşallahAkıntım olmuştu evet
İnşallah kalırsın isteyen herkese bu duyguyu tatdırsun allahımBen ovuluyasyon testi kullanacak kaldım onlarda baya iyi
Amin inşallahhhHayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın inşallahAkıntınız nasıl olmuştu acaba? Benim de bu ay fazla akıntım oldu ama pürüzlü ve sarımtrak bi akıntı sizde de öyle miydi!
Yaa bakalım bekliyorum ben de artıkAmin inşallahhhBenim fazla akıntım olmamıştı ilk o ay çok az her ay nasıl gelirse, hatta ben o akıntı sperm kalıntılark sandım belkide değildi o tarz birşeydi
Ayyy inşallah olumlu sonuçlarYaa bakalım bekliyorum ben de artıkteşekkür ederim cevabınız için
![]()
Adet olucak gibi hissediyordum o tarz hafif sızı vardı ama olmadım başka hiç belirtim olmadı diğer günlerden farksızdı yaniMerhaba ben bu ay femera çatlatma ignesi ver Progestan kullandım regl 4 gün kaldı adet belirtim olarak göğüslerim agrırdı ama henüz bir belirti yok sadece sağ kasımda iki üç gün batmalar oldu bugün belim agrıyor akıntım da yok hamile olup akıntısı olmayan varmı