Hamilelik belirtileriniz nelerdi

blkbs

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2022
223
61
13
Merhaba ben bu ay femera çatlatma ignesi ver Progestan kullandım regl 4 gün kaldı adet belirtim olarak göğüslerim agrırdı ama henüz bir belirti yok sadece sağ kasımda iki üç gün batmalar oldu bugün belim agrıyor akıntım da yok hamile olup akıntısı olmayan varmı

Hiç biri yok

Ben normal regl ağrısı çekmiştim hatta erken olucam galiba diye ped bile takmıştım
Gecikince test yaptım pozitifti

Ya ne güzel bende adet belirtisi de yok regl belirtisi de daha önce Progestan kullandınız mı
Yok onu düşük tehlikesi olanlar kullanıyo diye biliyorum ayrıntısını bilmiyorum yanlış yönlendirmiyim sadece ben bebek düşünmeye karar verdijden sonra folik asit ilacını kullanmaya başladım eğer bebek düşünüyosan folik asit takviyesi kullanmanı tavsiye ederim

Kullanmaya başladım umarım hamile kalırım dua edin bana da

Akıntım olmuştu evet

İnşallah kalırsın isteyen herkese bu duyguyu tatdırsun allahım Ben ovuluyasyon testi kullanacak kaldım onlarda baya iyi
Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah Akıntınız nasıl olmuştu acaba? Benim de bu ay fazla akıntım oldu ama pürüzlü ve sarımtrak bi akıntı sizde de öyle miydi!

Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah Akıntınız nasıl olmuştu acaba? Benim de bu ay fazla akıntım oldu ama pürüzlü ve sarımtrak bi akıntı sizde de öyle miydi!
Amin inşallahhhBenim fazla akıntım olmamıştı ilk o ay çok az her ay nasıl gelirse, hatta ben o akıntı sperm kalıntılark sandım belkide değildi o tarz birşeydi

Adet olucak gibi hissediyordum o tarz hafif sızı vardı ama olmadım başka hiç belirtim olmadı diğer günlerden farksızdı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…