- 15 Eylül 2022
- 1.788
- 865
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
Kızlar reglime 5 gün var..reglimi beklerken sizlerin de hamilelik belirtilerinizi bilmek istedim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sadece karın ağrısı ve kabızlık varBenimde 1 hafta var canım , göğüslerde şişlik dokunca ağrı var sağ ve sol kasıkta huzursuzluk küçük küçük kramplar var fakat 6 aydır bu belirtileri yaşıyorum her regl öncesi , korunmayı başladıktan sonra başladı çözemiyorum artıksende neler var ?
Amin İnşallahBende sadece karın ağrısı ve kabızlık varharicinde meme ucumda soyulma var geçen haftada ilişki sırasında sulu kanamam olmuştu belirti mi bunlar bilmiyorum ama
inşallah Rabbim en yakın zamanda nasip etsin bizlere
![]()
Ne tesadüf bende 12 Aralık'ta regl oldum ve bu ayın 10 unda regl olmam gerekiyorKızlar merhaba.
SAT = 11 Aralık
BAT = 10 - 11 Ocak
2 bu9-30 Aralık'ı bebek için değerlendirdik. Yani son ilişkiden beri 6 gün geçti daha ve Bat'a da 6 gün var.
Bu döllenme işlerini çok çözemedim. (İlk kez bebek denedik, çok heyecanlıyım ve çok sabırsızım.)
Son günlerde belirtilerim var gibi. Kasık batması, süt kesiği akıntı, uyku hali ve renkli rüyalar. Bugün tuhaf bir şekilde akıntımdan sonra amonyak - aseton tarzı bi koku aldım. Yoğundu. Dün gece kaset test + erken gebelik testi yaptım ama negatif. Forumda okudum, gebe kalanlar genelde gebe olduğunu hissediyormuş. Ben hissetmiyorum. Testi regl'den 1-2 gün önce tekrar denemeli miyim yoksa illa ki gecikmesini mi beklemeliyim? Kafam çorba oldu okuduklarımdan.
Mide bulantısı bende de oluyor hatta kimsenin alamadığı kokuyu alıp içim kalkıyoraşırı mide bulantısı regle 3gun kala testte öğrendim
hatta ilk hamileliğimde köy yumurtası göndermişlerdi bozulmuş kokuyorlar diye hepsini atmıştımMide bulantısı bende de oluyor hatta kimsenin alamadığı kokuyu alıp içim kalkıyor![]()
Merhaba, ben de bugün akıntımın kokulu olduğunu farkettim ve bi kaç gün öncesine kadar yoktu. Hatta şey diye düşündüm tam bebek isterken enfeksiyon mu kaptım ya dedim. Böyle hafif ama hissedilir bi koku. Acaba belirti mi kiKızlar merhaba.
SAT = 11 Aralık
BAT = 10 - 11 Ocak
29-30 Aralık'ı bebek için değerlendirdik. Yani son ilişkiden beri 6 gün geçti daha ve Bat'a da 6 gün var.
Bu döllenme işlerini çok çözemedim. (İlk kez bebek denedik, çok heyecanlıyım ve çok sabırsızım.)
Son günlerde belirtilerim var gibi. Kasık batması, süt kesiği akıntı, uyku hali ve renkli rüyalar. Bugün tuhaf bir şekilde akıntımdan sonra amonyak - aseton tarzı bi koku aldım. Yoğundu. Dün gece kaset test + erken gebelik testi yaptım ama negatif. Forumda okudum, gebe kalanlar genelde gebe olduğunu hissediyormuş. Ben hissetmiyorum. Testi regl'den 1-2 gün önce tekrar denemeli miyim yoksa illa ki gecikmesini mi beklemeliyim? Kafam çorba oldu okuduklarımdan.
Insallah hayirli haberleri birbirimize veririz canim.Ne tesadüf bende 12 Aralık'ta regl oldum ve bu ayın 10 unda regl olmam gerekiyorsat ve bat tarihlerimiz ayni
bebeğin döllenebilmesi için yumurtlama gününe denk getirmiş olmanız gerekiyor benim yumurtlama tarihim tahminen 26 Aralık..biz 20,23,26,28 ve 30 aralığı değerlendirdik inşallah bebişim tutunmayı başarmıştır
rabbim size de en yakın zamanda nasip etsin
![]()
Yabanci bir kaynakta akintilardan alinan kokulara karsi duyarlasilabilir gebelikte yaziyordu ama bilemedim kuzum. Benim de aklima ordan dustu de oyle ekledim buraya.Merhaba, ben de bugün akıntımın kokulu olduğunu farkettim ve bi kaç gün öncesine kadar yoktu. Hatta şey diye düşündüm tam bebek isterken enfeksiyon mu kaptım ya dedim. Böyle hafif ama hissedilir bi koku. Acaba belirti mi ki![]()
Hmmm ayy bakalım o zaman tamamdırYabanci bir kaynakta akintilardan alinan kokulara karsi duyarlasilabilir gebelikte yaziyordu ama bilemedim kuzum. Benim de aklima ordan dustu de oyle ekledim buraya.![]()
hatta ilk hamileliğimde köy yumurtası göndermişlerdi bozulmuş kokuyorlar diye hepsini atmıştım
Amin inşallahBen regl olacağım gün erken gebelik testi yaptım ve silik pozitif çıktı. Onun dışında 1 hafta öncesinden kasık ve şiddetli bel ağrım olmuştu. Yüzde sivilcelenme de vardı. İlk başta heves edip sivilceler çıkınca kesin regl olcam diye üzülüyordum. Ama yine de test yapmak geldi içimdenve sonuç pozitifti . Çok şükür. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
![]()
Yanıtınız için öncelikle teşekkür ederimBenimki aynen şu şekildeydi, başka yere yazmıştım ordan kopyalayıp gönderiyorum:)
Eki Görüntüle 3187432