Hamilelik belirtilerinizi yazar mısınız? ☺️

Merhaba kızlar
Rabbim en kısa zamanda herkese bebek haberi almayı nasip etsin😍🤲🏻
Benim reglime 1 gün var suana kadar hiç belirtim yoktu bugün itibariyle göğüs uçlarım acıyo yanıyo ve sol kasığıma kramp giriyo aşırı kopcak şekilde bel ağrım var.Pkoluyum diye hiç korunmuyoruz nasıl olsa olmaz diye bir oğlum var eğer olursa çok şaşırırım çünkü oğlum 3 yasında ve nerdeyse benım toplam korunmam 6 ay falandır yani 2 bucuk senedir hiç korunmuyorum nasıl olsa olmuyo diyeki zaten olmadı ama suan çok tuhaf oldum 1 gün önceden bu belirti benım yasadıgımı yasayanlar var mı?
Merhaba sizi sülük konusunda gördüm de benimde iltihap var rahim sülüğü yaptırma niyetindeyin siz fayda gördünüz mü?

Kızlar reglime 5 gün var..reglimi beklerken sizlerin de hamilelik belirtilerinizi bilmek istedim ☺️
Kuzum benim beklenen adet tarihi oncesi belirtilerin goguslerde duyarlılık ve kasıklarımda ki hareketlenme ile başladı , alt karnım sanki regl dönemindeki gibi siskindi, rengl yaklaştıkça belirtiler arttı regl tarihi ve sonrası ise üzerine adet olacakmisim gibi sancılar eklendi ve bu ikisi farklı bence vücudunu iyi tanıyan birisi için, ama en bariz belirti ruh hali değişimi oldu çünkü hormon arttıkça dengem bozuldu, yumurtlama dönemi yumurtalıklar ağrır evet ama gebelikte kasik bölgesi ve yumurtalıklarda resmen yangı var gibi olmuştu inşallah en güzel şekliyle bebeğini kucağına alırsın♥️♥️

Kuzum benim beklenen adet tarihi oncesi belirtilerin goguslerde duyarlılık ve kasıklarımda ki hareketlenme ile başladı , alt karnım sanki regl dönemindeki gibi siskindi, rengl yaklaştıkça belirtiler arttı regl tarihi ve sonrası ise üzerine adet olacakmisim gibi sancılar eklendi ve bu ikisi farklı bence vücudunu iyi tanıyan birisi için, ama en bariz belirti ruh hali değişimi oldu çünkü hormon arttıkça dengem bozuldu, yumurtlama dönemi yumurtalıklar ağrır evet ama gebelikte kasik bölgesi ve yumurtalıklarda resmen yangı var gibi olmuştu inşallah en güzel şekliyle bebeğini kucağına alırsın♥️♥️
Amin inşallah şimdi reglime 5 gün kaldı ama bu ay olacağını sanmıyorum.. ilişki çok fazla olmadi yumurtlama günlerinde de hep boş geçirdik

Merhaba sizi sülük konusunda gördüm de benimde iltihap var rahim sülüğü yaptırma niyetindeyin siz fayda gördünüz mü?
Evet faydasını gördüm içim temizlendi resmen ama bana yarayan size yarayamayabilir şimdi git yaptır demiyim de🙂 ama işinin ehli bulursan sıkıntı olmaz allahın izniyle

Merhaba bende rahime sülük ve belime hacamat yaptırdım. Bebek yapmaya çalışıyorum amh seviye1 lerde. Sulukten sonra iki hafta içinde adet oldum. iki bucuk hafta sonra yeniden kanama değil ama sanki adet döneminin sonunda kanama biterken olduğu gibi bir haftadır öyle bir akıntı geliyor. Sulukten sonra sizlerde de bu tür bir şey oldu mu?

Back
X