Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal gebelik geçirdim adetten 3 gün önce bende başlamıştı sarı ve beyaz akıntıHamilelik belirtisi akıntısınız ne zaman başladı ve nasıl geldi
Pembe leke gibi birşey gelmiş hamile değilim benceKimyasal gebelik geçirdim adetten 3 gün önce bende başlamıştı sarı ve beyaz akıntı
Evet o da belirtiler arasında bende peçeteye silince suyla karışık gelmişti akıntı deyince benim aklım diğerlerine kaydıPembe leke gibi birşey gelmiş hamile değilim bence
Hamile kaldığınız zaman da da mı bu pembe leke geldi hamile olma şansım var mdıırEvet o da belirtiler arasında bende peçeteye silince suyla karışık gelmişti akıntı deyince benim aklım diğerlerine kaydı
Benim adetime 7 gün varken hiç belirtim yoktu adete 4 gün kala vajinama hafif bir sancı girdi anlamadım sonradan hamile olunca farkına vardım sonra akıntılarım arttı sarı yeşil beyaz tarzında ara ara adet olacak gibi ağrılarım oluyordu ama bende enfeksiyon var diye yine yormadım. Adete 2 gün kala göğüs ucum acımaya başladı normalde bastırınca ağrırdı adet olacağımı anlardım adet günü test yapayım dedim çift çizgi netti ama kimyasaldıHamile kaldığınız zaman da da mı bu pembe leke geldi hamile olma şansım var mdıır
O kadar zor ki bide kimyasal gebelik çıktı başıma gelene kadar böyle birşey duymamıştım allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin belirsizlik çok kötü çizgi bile görse insan ne yapacağını bilemiyor sevincini yaşayamıyorBenim adetime 7 gün varken hiç belirtim yoktu adete 4 gün kala vajinama hafif bir sancı girdi anlamadım sonradan hamile olunca farkına vardım sonra akıntılarım arttı sarı yeşil beyaz tarzında ara ara adet olacak gibi ağrılarım oluyordu ama bende enfeksiyon var diye yine yormadım. Adete 2 gün kala göğüs ucum acımaya başladı normalde bastırınca ağrırdı adet olacağımı anlardım adet günü test yapayım dedim çift çizgi netti ama kimyasaldı
O pembe leke yerleşme kanaması olabilir. Test yapın bencePembe leke gibi birşey gelmiş hamile değilim bence
Bugün ilk idrarı kaçırdım leke gelmeye devam etmezse yarın yapayım demiO pembe leke yerleşme kanaması olabilir. Test yapın bence
Hamilesinizdir inşallah inşallah bende hamileyimdirbende bbugün adet günüm 2 3 gündür seffaf akıntım var beyaz karısık. birde 4 gün jkala adet sancısı giriyordu . 2 gün once cıkar mı diye bi test yaptım ama cıkmadı . beklemedeyim
Ay insallaaahHamilesinizdir inşallah inşallah bende hamileyimdir![]()
Yarın sabah mutlaka yapın bence. Çünkü açık renkli pembe akıntı yerleşme kanaması oluyor genelde. İnşallah vardırBugün ilk idrarı kaçırdım leke gelmeye devam etmezse yarın yapayım demi
Sizde olmuş muydu bende ilk defa böyle oldu normalde böyle akıntı gelirdi ama 3-4 sonra regl olurdum dün geceden beri sadece pembe akıntı geliyorYarın sabah mutlaka yapın bence. Çünkü açık renkli pembe akıntı yerleşme kanaması oluyor genelde. İnşallah vardır
Bence hamilelik belirtisi bende öyle gelmiyordu şuanda regl olmuşum üzdüBenim de reglim 2 gün gecikti ve yaklaşık 10 gündür ara ara sarımsı bir akıntı geliyor peçeteyle sildiğimde fark ediyorum
Ben de regl oluyorumBence hamilelik belirtisi bende öyle gelmiyordu şuanda regl olmuşum üzdü![]()
Siz çatlatma ignesi mi olmuştunuz bu ay benim gibiBen de regl oluyorum![]()
Yok normalSiz çatlatma ignesi mi olmuştunuz bu ay benim gibi
İnşallah önümüzdeki ay hamile kalırsınızYok normal