Hamilelik belirtisi akıntısı

blkbs

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2022
223
61
13
Hamilelik belirtisi akıntısınız ne zaman başladı ve nasıl geldi

Hamile kaldığınız zaman da da mı bu pembe leke geldi hamile olma şansım var mdıır
Benim adetime 7 gün varken hiç belirtim yoktu adete 4 gün kala vajinama hafif bir sancı girdi anlamadım sonradan hamile olunca farkına vardım sonra akıntılarım arttı sarı yeşil beyaz tarzında ara ara adet olacak gibi ağrılarım oluyordu ama bende enfeksiyon var diye yine yormadım. Adete 2 gün kala göğüs ucum acımaya başladı normalde bastırınca ağrırdı adet olacağımı anlardım adet günü test yapayım dedim çift çizgi netti ama kimyasaldı

Benim adetime 7 gün varken hiç belirtim yoktu adete 4 gün kala vajinama hafif bir sancı girdi anlamadım sonradan hamile olunca farkına vardım sonra akıntılarım arttı sarı yeşil beyaz tarzında ara ara adet olacak gibi ağrılarım oluyordu ama bende enfeksiyon var diye yine yormadım. Adete 2 gün kala göğüs ucum acımaya başladı normalde bastırınca ağrırdı adet olacağımı anlardım adet günü test yapayım dedim çift çizgi netti ama kimyasaldı
O kadar zor ki bide kimyasal gebelik çıktı başıma gelene kadar böyle birşey duymamıştım allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin belirsizlik çok kötü çizgi bile görse insan ne yapacağını bilemiyor sevincini yaşayamıyor

bende bbugün adet günüm 2 3 gündür seffaf akıntım var beyaz karısık. birde 4 gün jkala adet sancısı giriyordu . 2 gün once cıkar mı diye bi test yaptım ama cıkmadı . beklemedeyim

Yarın sabah mutlaka yapın bence. Çünkü açık renkli pembe akıntı yerleşme kanaması oluyor genelde. İnşallah vardır
Sizde olmuş muydu bende ilk defa böyle oldu normalde böyle akıntı gelirdi ama 3-4 sonra regl olurdum dün geceden beri sadece pembe akıntı geliyor

Benim de reglim 2 gün gecikti ve yaklaşık 10 gündür ara ara sarımsı bir akıntı geliyor peçeteyle sildiğimde fark ediyorum

Back
X