Hamilelik belirtisi lutfen yardim ??

Siyahruhluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
272
71
98
30
Kızlar merhaba ben 9 gün geciktim adetten olamıyorum dün test aldım negatif çıktı ama karnında bir sislik var sizce neden hamile kalmak istemiyorum bu testlerin doğruluk payı nedir ? Yani bu ay o kadar çok stres yaptım ki acaba ondan mi diyorum bir belirti yok yani hamilelik için ama yine de korkuyorum sizce napmaliyim? Yani Normalde de geciken bir adetim var

Doğruluk payı %90 -%99,9.

Stres, sinir, uykusuzluk, düzensiz yemek vs bunlar gecikmesine hep etken.

Bende bu ay adetime 15 gün varken göğüs uçlarımda ağrı, sızı başladı hala devam ediyor. Aynı zamanda burun tıkanıklığı sürekli idrara çıkma ara sıra halsizlik var. Ikı gündür kasıklarıma ağrı giriyor sonra geçiyor. Kokuları çok keskin hissediyorum. Hiç böyle olmamıştım. Bu arada 11 Eylül'de adet oldum, 06 ekimde beklenen adetim. Hiç geçikmem, hep günümde olurum. Bakalım bu ay ben de kırmızı kart gorecekmiyim

Düzenli geliyor galiba? Kaç güne bir geliyor? Benim de SAT 12 Eylül.

Düzenli geliyor galiba? Kaç güne bir geliyor? Benim de SAT 12 Eylül.
Günaydın canım. Evet oldukça düzenli maşallah. 26-28 günde, 26 olursa üç ay 26 oluyor bu iki ay 27 oldu bu ay da 27 olacak. Ne aşağısı ne yukarısi olur bende.

Inşallah eğer istiyorsan görürsün bende böyle belirtiler yok sadece karnında bir bir sertlik var

Inşallah eğer istiyorsan görürsün bende böyle belirtiler yok sadece karnında bir bir sertlik var
Canım göğüs ağrım hafifledi, şuan karnım ağrımıyor ara sıra giriyor. Testleri aldım şeytan dürtüyor eve gidince erken gebelik olanı yap diye

Günaydın canım. Evet oldukça düzenli maşallah. 26-28 günde, 26 olursa üç ay 26 oluyor bu iki ay 27 oldu bu ay da 27 olacak. Ne aşağısı ne yukarısi olur bende.
Hmm benim bir sonraki 11 Ekim, 28 günlük bir döngü, 1 hafta kadar erken söyleyince dedim herhalde 3 haftada bir geliyor, nasıl oluyorsa, ondan sormuştum. Yaptın mı test? Ben yarın doktora gideceğim, kasıkta şişkinlik var, dokununca falan ağrıyor, kist falan mı ne, baktıralım bi

Test aldım bir sürü
Ama yarın yapmayı planlıyorum, tabi şeytan dürtüyor erken gebelik testi de aldım. Yap onu yap diye fısıldıyor

Test aldım bir sürü
Ama yarın yapmayı planlıyorum, tabi şeytan dürtüyor erken gebelik testi de aldım. Yap onu yap diye fısıldıyor
Erken gebelik testi de olsa 4 gün minimum bir süre tanınıyor, ama yarın yapsan daha sağlıklı, şuan zaten tam 4 gün var, acaba doğruluk payı nedir bence 2 tane test yeterli olurdu

Erken gebelik testi de olsa 4 gün minimum bir süre tanınıyor, ama yarın yapsan daha sağlıklı, şuan zaten tam 4 gün var, acaba doğruluk payı nedir bence 2 tane test yeterli olurdu
3 ekimde Dr randevum var öğün de yapmayı planlıyorum. Bir de ne bileyim işte şüphe kalsın istemiyorum kafamda. Bu ay ilk defa bu kadar net belirtilerim oldu.

Kist olabilir belki canım ,benimde zaman zaman kist oluyodu hormanol değişikliklerden adetle atiliyo .adetin bu yüzden gecikmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…