Hamilelik belirtisi mi acaba?

gorkemucar

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
86
7
6
23
Merhaba Adetim 3 gün gecikti bugün hafif kasık ağrılarım vardı ve kahverengi akıntı desem değil kan gibi bir şey geldi ama az az leke kadar küçük de değil hamile miyim yardımcı olursanız sevinirim

Adetin geçtiğine göre eğer hamileysen tahlilde çıkar. Sağlık ocağına gidip kan vermek en güzel sonucu verir . Çünkü gebelik belirtisi herkes de farklı olabiliyor. Adet geleceğinde geciktiği için akıntı yapabiliyor da olabilir .

Eger lekenin arkasi gelmediyse test yap bence bende de öyle oldu

Merhaba Adetim 3 gün gecikti bugün hafif kasık ağrılarım vardı ve kahverengi akıntı desem değil kan gibi bir şey geldi ama az az leke kadar küçük de değil hamile miyim yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba canım bende tam bundan 3 gün önce senin gibi adetim 3 gün geçti testten önce gidip direk kan verdim pozitif çıktı benimde hafif kasık ağrılarım vardı hatta adet olacakmışım gibi yokladı böyle lekelerin çok az geliyorsa hiç problem yok bence hemen yarın Bir test yap

Ya fotoğrafını çekerdim de ayıp şimdi kimsenin midesini bulandırmak istemem pek de anlamıyorum yeni evli sayılırım bilmiyorum çok garip bir kanama bu

Ya fotoğrafını çekerdim de ayıp şimdi kimsenin midesini bulandırmak istemem pek de anlamıyorum yeni evli sayılırım bilmiyorum çok garip bir kanama bu
yok fotoğrafını atmayın da, böyle sildikçe gelen açık kahve ve cok hafif pembe tonlarındaysa yerleşme olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…