- 7 Aralık 2022
- 86
- 7
- 6
- 23
- Konu Sahibi gorkemucar
-
Eczaneden test alsaniz da en azindan MERAKIMIZI gidersek. Bakin merakimizi diyorumÇalışıyorum gidemiyorum da kan vermeye meraktan ölüyorum
Yarın yada pazartesi yapmayı düşünüyorum eşimin doğum günü pazartesiEczaneden test alsaniz da en azindan MERAKIMIZI gidersek. Bakin merakimizi diyorum
Hadi hayirlisi. Güzel bir dogumgünü hediyesi olsun insallah ^^Yarın yada pazartesi yapmayı düşünüyorum eşimin doğum günü pazartesi
Merhaba canım bende tam bundan 3 gün önce senin gibi adetim 3 gün geçti testten önce gidip direk kan verdim pozitif çıktı benimde hafif kasık ağrılarım vardı hatta adet olacakmışım gibi yokladı böyle lekelerin çok az geliyorsa hiç problem yok bence hemen yarın Bir test yapMerhaba Adetim 3 gün gecikti bugün hafif kasık ağrılarım vardı ve kahverengi akıntı desem değil kan gibi bir şey geldi ama az az leke kadar küçük de değil hamile miyim yardımcı olursanız sevinirim
yok fotoğrafını atmayın da, böyle sildikçe gelen açık kahve ve cok hafif pembe tonlarındaysa yerleşme olabilirYa fotoğrafını çekerdim de ayıp şimdi kimsenin midesini bulandırmak istemem pek de anlamıyorum yeni evli sayılırım bilmiyorum çok garip bir kanama bu
Ne kadardır sürüyo?Aynen öyle kahverengi şuan
Bugün başladı ara ara hala geliyo ağrılarım var hafif bi şekildeNe kadardır sürüyo?
2-3 gün sürüp en fazla, devamı gelmezse bi test yaparsınızBugün başladı ara ara hala geliyo ağrılarım var hafif bi şekilde
Pazartesiye kadar bekleyip test yapıcam inşallah2-3 gün sürüp en fazla, devamı gelmezse bi test yaparsınız
Ne oldu sonuçPazartesiye kadar bekleyip test yapıcam inşallah
Regl oldum malesefNe oldu sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?