Hamilelik belirtisi mi ? 😞😞😞🙏🙏

Tuuubii

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2022
724
526
23
Merhabalar adetime yedi gün var iki gündür mide ağrım oldu o geçti bu sabah bulantım oldu ve iki gündür göğüslerim çok hassas dolgun yere doğru eğildiğim de bile hassaslaşıyor. Adet öncesi bu kadar erken başlamaz benim belirtilerim genelde bir kaç gün kala hamile miyim diye düşünüyorum kendimi alamıyorum umudum o yönde bu kadar erken belirtileri olan oldu mu ? Testi ne zaman yapayım hüsran olmak istemiyorum. 🙁

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun hamilelik istiyorsanız inşallah öylesinizdir. Belirtilerin erken oluşması için yumurtlamanızın ve dolayısıyla döllenmenin erken gerçekleşmesi gerek. Genellikle yumurtlama adet başlangıcından itibaren 14. gün oluyor ve bu düzendeki hanımlarda adet gecikmesinden önce belirti baş göstermiyor. Ama kendimden de tecrübe ettiğim kadarıyla, yumurtlamam adet bitiminden hemen sonra olduğu için ilk gebeliğimi beklenen adet tarihimden 10 gün önce öğrenmiştim. Eğer siz de erken yumurtlama yaşıyorsanız bu şekilde olabilir tabii. Ama gecikme yaşamadan test yapmanızı önermem. Çünkü kimyasal gebeliğe dönebiliyor ve adet tarihinde adet oluyorsunuz. Bu da büyük hayal kırıklığı oluyor.

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun hamilelik istiyorsanız inşallah öylesinizdir. Belirtilerin erken oluşması için yumurtlamanızın ve dolayısıyla döllenmenin erken gerçekleşmesi gerek. Genellikle yumurtlama adet başlangıcından itibaren 14. gün oluyor ve bu düzendeki hanımlarda adet gecikmesinden önce belirti baş göstermiyor. Ama kendimden de tecrübe ettiğim kadarıyla, yumurtlamam adet bitiminden hemen sonra olduğu için ilk gebeliğimi beklenen adet tarihimden 10 gün önce öğrenmiştim. Eğer siz de erken yumurtlama yaşıyorsanız bu şekilde olabilir tabii. Ama gecikme yaşamadan test yapmanızı önermem. Çünkü kimyasal gebeliğe dönebiliyor ve adet tarihinde adet oluyorsunuz. Bu da büyük hayal kırıklığı oluyor.
Benim adetlerim çok düzenli değil yani bir kaç gün hep oynar yumurtlamayı akıntı ile takip ediyorum ve adetten sonra ki beş gün içinde akıntım oldu takvime göre yumurtlama günümde akıntım bitmişti sanırım bu durumda erken yumurtlamış oluyorum test yapmıcam biraz daha beklicem teşekkür ederim 🙏

Back
X