1 hafta var adetime :) göğüs ucumda sızı bugün yok mesela ama ara ara geliyo günlerdirAyni belirti bendede var canim ara ara cok siddetli dgl ama hissedilcek bi sekilde sizlama gelip geciyor arada
Adetine nkdr var ?
Aynen canimde ara ara geliyor benimde adetime 1 hafta var1 hafta var adetime :) göğüs ucumda sızı bugün yok mesela ama ara ara geliyo günlerdir
ayyyAynen canimde ara ara geliyor benimde adetime 1 hafta var
Test yaptinmi peki hic?
Valla ben dayanamadim yaptim 3-4 tane a negatifdi bugn yapmadim yarin tekrar yapicam sabahi zor ediyorum suan sabirsizliktanayyyumarım doğru hissediyoruzdur. Benim 10 gün kala başladı çok hafif hafif sızılar ama bugün yok test yapmadım sen yaptın mı hiç
ama çok erken yaa olsa bile çıkmaz kiiValla ben dayanamadim yaptim 3-4 tane a negatifdi bugn yapmadim yarin tekrar yapicam sabahi zor ediyorum suan sabirsizliktan
ama çok erken yaa olsa bile çıkmaz kii
ay kesin haber ver bana daa merak ettim şimdiiama çok erken yaa olsa bile çıkmaz kii
Evet canim farkindayim iste sabirsizlik süphe heycan yedi beniiiiama çok erken yaa olsa bile çıkmaz kii
Tamam canimmm haber veririm mutlakaaay kesin haber ver bana daa merak ettim şimdii
evet ya çok haklısın beklemek çok zor ama erken gebelik testleri sonuç verebilir 6 gün kala sonuç veriyomuş ben de merak ettim şimdi yarın yaparsan kesin at buraya daEvet canim farkindayim iste sabirsizlik süphe heycan yedi beniiii
Tamam canimmevet ya çok haklısın beklemek çok zor ama erken gebelik testleri sonuç verebilir 6 gün kala sonuç veriyomuş ben de merak ettim şimdi yarın yaparsan kesin at buraya da
ben gecikmeyi beklicem ya negatif görmek istemiyorum üzüyo beni tek çizgiTamam canimm
Sende test yapmayi dusunuyormusun
Ben yaptim ama bisey cikmadi gibiben gecikmeyi beklicem ya negatif görmek istemiyorum üzüyo beni tek çizgi
Testi aldigim yer eczane degldi pek güvenemedim orayaBen yaptim ama bisey cikmadi gibi
olsuunn belli olmaz yine deBen yaptim ama bisey cikmadi gibi
Denemedik cnm aslinda planda cocuk yoktu döllenmede fln iliskiye girince ustune belirtilerde olunca acaba mi dedmolsuunn belli olmaz yine dekaç aydır deniyorsunuz
Denemedik cnm aslinda planda cocuk yoktu döllenmede fln iliskiye girince ustune belirtilerde olunca acaba mi dedm
isteyen herkese nasip olsun inşallah yaDenemedik cnm aslinda planda cocuk yoktu döllenmede fln iliskiye girince ustune belirtilerde olunca acaba mi dedm
Insallah canimmisteyen herkese nasip olsun inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?