Hamilelik belirtisi mi lütfen bakınn

mavi314

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2025
11
1
1
25
Kızlar selam. Bebek deniyoruz bu 7. ayımız. Bu ay diğerlerinden farklı olarak regl tarihime 14 gün kala değil 11 gün kala göğüslerim hassaslaştı. Normalde hep yumurtlama günümde hassaslaşırdı. Bir de göğüs uçlarımda böyle ağrı desem değil sızı gibi dokunabiliyorum ama hafif hafif belli belirsiz sızılar var. Bu ilk defa oldu bu arada. Arada bi gelip geçiyor belli belirsiz. Sizce gebelik olabilir mi?

Ayni belirti bendede var canim ara ara cok siddetli dgl ama hissedilcek bi sekilde sizlama gelip geciyor arada
Adetine nkdr var ?

Ayni belirti bendede var canim ara ara cok siddetli dgl ama hissedilcek bi sekilde sizlama gelip geciyor arada
Adetine nkdr var ?
1 hafta var adetime :) göğüs ucumda sızı bugün yok mesela ama ara ara geliyo günlerdir

Aynen canimde ara ara geliyor benimde adetime 1 hafta var
Test yaptinmi peki hic?
ayyy umarım doğru hissediyoruzdur. Benim 10 gün kala başladı çok hafif hafif sızılar ama bugün yok test yapmadım sen yaptın mı hiç

ayyy umarım doğru hissediyoruzdur. Benim 10 gün kala başladı çok hafif hafif sızılar ama bugün yok test yapmadım sen yaptın mı hiç
Valla ben dayanamadim yaptim 3-4 tane a negatifdi bugn yapmadim yarin tekrar yapicam sabahi zor ediyorum suan sabirsizliktan

Evet canim farkindayim iste sabirsizlik süphe heycan yedi beniiii
evet ya çok haklısın beklemek çok zor ama erken gebelik testleri sonuç verebilir 6 gün kala sonuç veriyomuş ben de merak ettim şimdi yarın yaparsan kesin at buraya da

evet ya çok haklısın beklemek çok zor ama erken gebelik testleri sonuç verebilir 6 gün kala sonuç veriyomuş ben de merak ettim şimdi yarın yaparsan kesin at buraya da
Tamam canimm
Sende test yapmayi dusunuyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…