Yumurtlamadan sonraki 12. Günde çıkar 4 5 kala erken gebelik testi yapabilirsin hatırlısı olsun senin içinMerhaba arkadaslar bu ay 19nisanda ovulasyon pik oldu 20 si catlama yani gece oldugu icin suan 9.gune girdim catlama uzerinden. İki gundur sol kasigimda batma var daha dogrusu 1-2 kere batma hisseetim ve bugun baya akintim oldu. 29-30 gunde bir adet oluyorum. 6-7 gun var adet olmama. Belirti icin erken midir ve kac gundur sonra idrar testinde cikar. Adet surem uzun oldugu icin adeti beklemeden de cikar diye dusunuyorum ama
Yumurtlamadan sonraki 12. Günde çıkar 4 5 kala erken gebelik testi yapabilirsin hatırlısı olsun senin için
Bir kaç gün daha bekleyip erken gebelik testi yapabilirsiniz yada kan testi yaptırın en olmadı adet gecikmesini beklemeniz gerek bunlar gel başına hamilelik belirtileri olmayabilir bazen psikolojik de oluyor ama eğer hamileyseniz yazın inşallah hamilesinizdir
Çatlamlamayı sayıcaksın canım inşallah çift çizgiyi görmek nasip olsunPik gordugumuz gunu mu catlamayi mi 1. Gun kabul ediyoruzben bugunden basladim test yapmaya cunku
Amiiiinnn insallahÇatlamlamayı sayıcaksın canım inşallah çift çizgiyi görmek nasip olsun
Canım ne olursa olsun sen gecikmeyi bekle yani adet gününü bekle derim ben hakkında en mübareği olsunGogus hassasiyeti vs de baska hicbi sey yok sadece akinti ve bi kac kez batma hissi yasadim
Mantikli olan o ama bekleyemiyorum meraktanCanım ne olursa olsun sen gecikmeyi bekle yani adet gününü bekle derim ben hakkında en mübareği olsun
İnsallah ya bakalimBende de transferden sonra bel agrisi ve akinti olmuştu. Hamileydim insallah hamilesindir
İşte o belirtiler insanı gıdıklıyor acaba acaba diyeMantikli olan o ama bekleyemiyorum meraktan
Canım 12 dediğin pikten sonra mı çatlamadan sonra mı çünkü benim pik neredeyse 3 gün sürüyorYumurtlamadan sonraki 12. Günde çıkar 4 5 kala erken gebelik testi yapabilirsin hatırlısı olsun senin için
Çatlamadan sonraki günler sayılmalı ben genellikle 15. Gun adet oluyordumCanım 12 dediğin pikten sonra mı çatlamadan sonra mı çünkü benim pik neredeyse 3 gün sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?