- 9 Ekim 2020
- 52
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi Saripapatya543
-
Bence gecikmeni takip et bir kac gün bekle belirtilerine de bak bakalım devam edecek mi hala olmazsan test yaparsin inşallah gönlünce olurKizlar. 2 yıllık evliyim eşimle korunmuyoruz . Bı kere kimyasal gebelik geçirdim. Bugün adet olma günümdu daha gelmedi. Ama adet olcam gibi kendimi tuhaf hissediyorum . Karnımda şişlik bacaklarımda ağrı. Hafif miğde bulantisi. Ve midemde o kadar çok ekşime yanma varki. Sizce adet mi olcam yoksa bu bir hamilelik belirtisi mi. Test yapmalı mıyım. Defalarca yanıldım vücudum beni yanıltıyor cesaret edemiyorum bakmaya.
Saydıklarınız hamilelik belirtisi ama size kesin hamilesiniz diyemem regliniz en az 5 gün geciktikten sonra test yapabilirsiniz. Hemen yapmayın isterseniz.Kizlar. 2 yıllık evliyim eşimle korunmuyoruz . Bı kere kimyasal gebelik geçirdim. Bugün adet olma günümdu daha gelmedi. Ama adet olcam gibi kendimi tuhaf hissediyorum . Karnımda şişlik bacaklarımda ağrı. Hafif miğde bulantisi. Ve midemde o kadar çok ekşime yanma varki. Sizce adet mi olcam yoksa bu bir hamilelik belirtisi mi. Test yapmalı mıyım. Defalarca yanıldım vücudum beni yanıltıyor cesaret edemiyorum bakmaya.
Tamam teşekkür ederim. O zaman öyle yapimBence gecikmeni takip et bir kac gün bekle belirtilerine de bak bakalım devam edecek mi hala olmazsan test yaparsin inşallah gönlünce olur
Tamamdır teşekkür ederimSaydıklarınız hamilelik belirtisi ama size kesin hamilesiniz diyemem regliniz en az 5 gün geciktikten sonra test yapabilirsiniz. Hemen yapmayın isterseniz.
Benim de senin gibi belirtilerim vardı midem çok kötüydü adatime iki gün vardı test yaptım pozitif çıktı istersen yap çıkarKizlar. 2 yıllık evliyim eşimle korunmuyoruz . Bı kere kimyasal gebelik geçirdim. Bugün adet olma günümdu daha gelmedi. Ama adet olcam gibi kendimi tuhaf hissediyorum . Karnımda şişlik bacaklarımda ağrı. Hafif miğde bulantisi. Ve midemde o kadar çok ekşime yanma varki. Sizce adet mi olcam yoksa bu bir hamilelik belirtisi mi. Test yapmalı mıyım. Defalarca yanıldım vücudum beni yanıltıyor cesaret edemiyorum bakmaya.
Aslinda bende çok merak ediyorumBenim de senin gibi belirtilerim vardı midem çok kötüydü adatime iki gün vardı test yaptım pozitif çıktı istersen yap çıkar
Yap bakalım bnde 2 yıllık evliyim adet günüm ama PCO olduğum için umutsuzum bu ay 4 kutu inofolic combi bitrdim gerciAslinda bende çok merak ediyorum
Yaptım malesef yok negatif çıktı. Adeti beklicem artık gelmesini. Bu seferde olmadiYap bakalım bnde 2 yıllık evliyim adet günüm ama PCO olduğum için umutsuzum bu ay 4 kutu inofolic combi bitrdim gerci
Yaptım malesef yok negatif çıktı. Adeti beklicem artık gelmesini. Bu seferde olmadi
Hemde çok zor tükenmek üzereyimRabbim gücümüzü artırsın beklemek zor
Rabbim gücümüzü artırsın beklemek zor
[/QUOTE
2 gün geciktim ama neden bilmiyorum. Olmadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?