Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani döllenme geç olmuş olabilir. Testler de zor çıkıyor öyle. 4 gün gecikmesi sitresten de olabilir. Normalde düzenli adetiniz varsa kan testini bekleyin İnş hamilesinizdir. Belirtileri gelecek olursak hepsi psikolojik dd olabileiKızlar selam benim adetim gecikti bu gün 4. Günü gecikmemin. Bel ağrısı karın-kasık ağrısı baş ağrısı mide bulantısı ve akıntım vardı şuan yok akıntım gecikmenin ikinci günü test yaptım negatif çıktı yarın kan vericem sizce gebelik var mıdır
Merhaba benimde adetim 1hafta gecikti bende de aynı belirtiler vardı kasık ağrısı, akıntı,dün kan verdim ,bugün gebe olduğumu öğrendim.Hakkınızda hayırlısı sizinde inş gönlünüze göre olurKızlar selam benim adetim gecikti bu gün 4. Günü gecikmemin. Bel ağrısı karın-kasık ağrısı baş ağrısı mide bulantısı ve akıntım vardı şuan yok akıntım gecikmenin ikinci günü test yaptım negatif çıktı yarın kan vericem sizce gebelik var mıdır
Kan sonucunuz ne çıktı ?Kızlar selam benim adetim gecikti bu gün 4. Günü gecikmemin. Bel ağrısı karın-kasık ağrısı baş ağrısı mide bulantısı ve akıntım vardı şuan yok akıntım gecikmenin ikinci günü test yaptım negatif çıktı yarın kan vericem sizce gebelik var mıdır
Kan testim de negatif çıktı hiç aklımda da yoktu gebelik açıkçası hala adet olmadım ve çok afedersiniz süt kıvamlı beyaz akıntım var anlam veremedim açıkçasıYani döllenme geç olmuş olabilir. Testler de zor çıkıyor öyle. 4 gün gecikmesi sitresten de olabilir. Normalde düzenli adetiniz varsa kan testini bekleyin İnş hamilesinizdir. Belirtileri gelecek olursak hepsi psikolojik dd olabilei
Geç döllenöeyse de kanda çıkardı dördüncü günde diye düşünüyorum ama süt kıvamlı beyaz akıntım var anlayamadımYani döllenme geç olmuş olabilir. Testler de zor çıkıyor öyle. 4 gün gecikmesi sitresten de olabilir. Normalde düzenli adetiniz varsa kan testini bekleyin İnş hamilesinizdir. Belirtileri gelecek olursak hepsi psikolojik dd olabilei
Merhaba benimde adetim 1hafta gecikti bende de aynı belirtiler vardı kasık ağrısı, akıntı,dün kan verdim ,bugün gebe olduğumu öğrendim.Hakkınızda hayırlısı sizinde inş gönlünüze göre olur![]()
Kan sonucum negatif çıktı ama hala adet olmadım. İnşallah sağ salim alırsınız kucağınıxa yavrunuzuMerhaba benimde adetim 1hafta gecikti bende de aynı belirtiler vardı kasık ağrısı, akıntı,dün kan verdim ,bugün gebe olduğumu öğrendim.Hakkınızda hayırlısı sizinde inş gönlünüze göre olur![]()
Negatif çıktı maalesef kiKan sonucunuz ne çıktı ?
Teşekkür ederim amin inşallahGeç döllenöeyse de kanda çıkardı dördüncü günde diye düşünüyorum ama süt kıvamlı beyaz akıntım var anlayamadım
Kan sonucum negatif çıktı ama hala adet olmadım. İnşallah sağ salim alırsınız kucağınıxa yavrunuzu
Muayene olur isterseniz belki enfeksiyon vardırNegatif çıktı maalesef ki
Amin inşallahTeşekkür ederim amin inşallahAllah gönlünüze göre versin sizinde hayırlısıyla nasip etsin inşallah
![]()
Muayene olur isterseniz belki enfeksiyon vardıren
Enfeksiyonum vardı zaten de önceki aylar da düzen iyiydi enfeksiyon olmasına rağmen. Acaba geç döllenme mi oldu ki. 10. Günüm bu gün hala olmadım göğüslerim acımaya başladı koyu kıvamlı akıntım da var tekrar mı test yapsam acaba geç döllenme ihtimali olabilir mi. Yumurta takibi yapmıyorum ama adetime bir iki gün kala yumurtlama zamanında olur ya böyle şeffaf akıntı kaygan ıslak ıslak olur vajina öyle oldu dedim acaba yumurtlama mı bu ama iki üç gün var diye üstüne düşmedim gecikti ikinci gün test yaptım negatif çıktı dördüncü gün kan verdim o da negatif çıktı ne yapsam bilemedimMuayene olur isterseniz belki enfeksiyon vardır![]()
Tekrar test yaptınız mı merak ettimEnfeksiyonum vardı zaten de önceki aylar da düzen iyiydi enfeksiyon olmasına rağmen. Acaba geç döllenme mi oldu ki. 10. Günüm bu gün hala olmadım göğüslerim acımaya başladı koyu kıvamlı akıntım da var tekrar mı test yapsam acaba geç döllenme ihtimali olabilir mi. Yumurta takibi yapmıyorum ama adetime bir iki gün kala yumurtlama zamanında olur ya böyle şeffaf akıntı kaygan ıslak ıslak olur vajina öyle oldu dedim acaba yumurtlama mı bu ama iki üç gün var diye üstüne düşmedim gecikti ikinci gün test yaptım negatif çıktı dördüncü gün kan verdim o da negatif çıktı ne yapsam bilemedim
Tekrar test yaptınız mı merak ettim