- 27 Ağustos 2021
- 61
- 15
- 18
- 29
- Konu Sahibi dokuzeylulllll
-
Test yapmayi dusunmez misiniz?merhabalar biesteron dhea kullandım bu ay gunde 3 defa adet günüm 13 aralıktı ama olmadım ilac gecikme yapar mı kullanann var mı? Sağda yumurtam yok solda var 1 haftadır batma pıt pıt atma kasılma bacak ve cok şiddetlı bel agrısı var normalde bu kadar olmuyor egılırken otururken süreklı orası agrıyor belırtı mı bılmıyorum karnım midem çok şiş boyle olup hamıle oldıgunu öğrenen var mı?
Ama hamile olup olmadiginizi test yapmadan hicbirimiz bilemeyiz. Bu saydiklarinizin sebebi bircok sey olabilirkorkuyorum ve test alacagım bı yer yok yakınımda
9 ay bekle doğarsa vardır. Ne diyelim ki şimdi?korkuyorum ve test alacagım bı yer yok yakınımda
Yinede bı test alıp deneyin bu şekilde kimse bilemez aklınızda şüphede kalmazkeşke o ihtimalde olsa doğup gelse onada razıyım yapamıyorum çünkü hepsı negatıf eşim artık almayalım dıyor bız adet beklıyoruz tedavı için bı umut buraya yazdım ılk defa boyle oluyo adet düzensız zaten ama adet olcakmısım gıbı degıl ilac mı yaptı acaba dıye sordum bende bılıyorum testsız ogrenemeyecegımı
Canım sen takma kafana önce bi test yap eşinden gizli yap laf söylüyorsa bişey çıkmazsa söylemezsin çıkarsa da sürpriz olurkeşke o ihtimalde olsa doğup gelse onada razıyım yapamıyorum çünkü hepsı negatıf eşim artık almayalım dıyor bız adet beklıyoruz tedavı için bı umut buraya yazdım ılk defa boyle oluyo adet düzensız zaten ama adet olcakmısım gıbı degıl ilac mı yaptı acaba dıye sordum bende bılıyorum testsız ogrenemeyecegımı
Canım sen takma kafana önce bi test yap eşinden gizli yap laf söylüyorsa bişey çıkmazsa söylemezsin çıkarsa da sürpriz
Yarın alıcam test belim agrıdan kopuyo hıc boyle olmamıstı inş vardırCanım sen takma kafana önce bi test yap eşinden gizli yap laf söylüyorsa bişey çıkmazsa söylemezsin çıkarsa da sürpriz olur
Genelde gecikme stres kaynaklı oluyor. Seni anlıyorum ben de 8 ay boyunca oldum mu olacak mıyım diye diye bütün adetlerim gecikmişti. Tatile gittiğimiz ay da hamile kaldım o ay gerçekten bu konuyla ilgili hiç bir şey düşünmemiştim. Çok zor biliyorum ama düşünmemeye dikkat et.merhabalar biesteron dhea kullandım bu ay gunde 3 defa adet günüm 13 aralıktı ama olmadım ilac gecikme yapar mı kullanann var mı? Sağda yumurtam yok solda var 1 haftadır batma pıt pıt atma kasılma bacak ve cok şiddetlı bel agrısı var normalde bu kadar olmuyor egılırken otururken süreklı orası agrıyor belırtı mı bılmıyorum karnım midem çok şiş boyle olup hamıle oldıgunu öğrenen var mı?
Olucam galıba ben haptan dolayı mı acaba dedım ılk defa kullandım kist mı yaptı acabaGenelde gecikme stres kaynaklı oluyor. Seni anlıyorum ben de 8 ay boyunca oldum mu olacak mıyım diye diye bütün adetlerim gecikmişti. Tatile gittiğimiz ay da hamile kaldım o ay gerçekten bu konuyla ilgili hiç bir şey düşünmemiştim. Çok zor biliyorum ama düşünmemeye dikkat et.
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımYarın alıcam test belim agrıdan kopuyo hıc boyle olmamıstı inş vardır
Test yaptım negatif bugun gene tam oluyorum dedım ağrı başladı gelmedi cok sıkıntı yaptım kendıme tedavıye baslayamıyorum menepoza mı gırdım acaba dıye dusunmeye basladımİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım
Hayır canım kötü düşünme kötüyü çağırırsın iyi düşün hep iyi olsun inşallahTest yaptım negatif bugun gene tam oluyorum dedım ağrı başladı gelmedi cok sıkıntı yaptım kendıme tedavıye baslayamıyorum menepoza mı gırdım acaba dıye dusunmeye basladım
Adet oldunuzmuTest yaptım negatif bugun gene tam oluyorum dedım ağrı başladı gelmedi cok sıkıntı yaptım kendıme tedavıye baslayamıyorum menepoza mı gırdım acaba dıye dusunmeye basladım
Evet oldumAdet oldunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?