Hamilelik belirtisi mi

daisymm

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2022
43
3
16
26
Kızlar bir sorum olacak 2 yıldır bebek istiyoruz ama kısmet olmadi bu sefer oturup kalktikca rahimde ağrı hissediyorum böyle yaşayıp hamile olan var mı aranızda?

Adete kac gün var
5 gün var daha normalde adette 1 hafta kala kahverengi akıntım gelirdi adet belirtisi bu sefer gelmedi ara ara sağ kasığıma bazende sol kasığıma iğne batması gibi oluyo ama canımı acitmiyo

İnşallah vardır ben adet olucam sanmıştım herseyim aynı gibiydi ama olmamıştım inşallah sizde olmazsınız :)

İnşallah vardır ben adet olucam sanmıştım herseyim aynı gibiydi ama olmamıştım inşallah sizde olmazsınız :)
Aaaay inşallah 2 yıldır bir evladımız olsun diye uğraşıyoruz tam ümidimi kesmiştim inşallah bir mucize olur içime su serptiniz şuan ama bı yandanda korkmuyor degilim

Aaaay inşallah 2 yıldır bir evladımız olsun diye uğraşıyoruz tam ümidimi kesmiştim inşallah bir mucize olur içime su serptiniz şuan ama bı yandanda korkmuyor degilim
Bende iki yıla yakındır istiyordum htta belki tam iki yıldır. Ama şunu kabullenmek gerekiyor yani Allah ne zaman isterse o zaman gelecek hani Asırı takmak Asırı üzülmek birsey değiştirmiyor. Tabiki üzülüyoruz ama bunu abartmamak gerekiyor bisey değişmiyor çünkü sığınmak gerekiyor birazda. İnşallah vardır sağlıkla alırız kucağımıza

Sizin belirtileriniz nasıldı benimkiyle aynı mi

Sizin belirtileriniz nasıldı benimkiyle aynı mi
Ben karnım ağrıyordu adet olucam gibi sadece baska belirti yoktu bir gün gecikince test yaptım. belim ağrımıyordu benim şuan ağrıyo ama az bisey iş yapsam baslıyp hemen. Ama herkesin farklı oluyor belki sizin ağrının nedeni odur

Allah'ım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin benimde sadece kasıgım ağrıyo hele hele sabahları oturup kalktikca kasığımda ağrı hissediyorum başka bı belirti yok bende de

Kızlar bir sorum olacak 2 yıldır bebek istiyoruz ama kısmet olmadi bu sefer oturup kalktikca rahimde ağrı hissediyorum böyle yaşayıp hamile olan var mı aranızda?
En son regliniz ne zamandı
Ne zaman yumurtlama gördünüz biliyor musunuz
Bunları bilmeden yorum yapamayız

Reglim normalde 24 günde bir kasım 27sinde regli oldum uygulamaya göre 21inde bu ayın yumurtlamayi hiç bilmiyorum ama tek bildiğim reglim bittikten 1 hafta sonra kahverengi akıntı gördüm bı o var

başka kimse yok mu
Merhaba benimde sizin gibi kasık ağrılarım var ve adetim 6 gün gecikti. Biraz önce kan verdim sonucu bekliyorum. Göğüslerimde ağrı var regl olacakmışım gibi ama bu kadar ilk defa gecikti. Hamilelikten şüphelendik. Sonucu yazarım

Sonucunuzu beklicem inşallah hamişsinizdir Allah gönlünüze göre versin
Benim göğüs ağrım yok aksi gibi

kızlar benim adetime 7 gün var bugun erken gebelik testi yaptım resmi eklicem cok silik bi sekilde gördüm ben ama bisey varmı yokmu bilmiyorum benimde kasıklarımda bi sag tarafıma bi sol tarafıma batmalar oluyo halsizim bikaç gündür uyku halindeyim sürekli önceden hemen uyuyamazdım simdi kafamı kıydugum an uyuyorum benim gibi olan abrmı acaba

Eklentiler

• 52A43107-A9F0-45F2-A0BC-BCEA1428FEF8.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 50
Sonucunuzu beklicem inşallah hamişsinizdir Allah gönlünüze göre versin
Benim göğüs ağrım yok aksi gibi
Merhaba. Bizim de tam iki yılın sonunda oldu çok şükür. Benim belirtilerim reglle aynıydı. Ancak regl öncesi her seferinde olan göğüs ağrım olmamıştı ve beni şüphelendiren de o olmuştu aslında. Ama buradan belirti kovaladığım zaman da herkesin göğüs ağrısı sebebiyle şüphelendiğini görmüştüm. Belirtiler çok bireysel oluyor, o yüzden çok odaklanmayın başkalarının belirtilerine. Regl gecikmesiyle test yapın. Umarım hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…