Hamilelik belirtisi mi?

flowerstone3556

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2024
193
161
18
33
Sevgili hanımlar merhaba.
Regl 7 gün kadar gecikti tam regl olacağım sürede 3-4 damla sadece tuvalet kağıdına gelir şekilde pembe lekelenmem oldu. Hastalanıyorum sandım devamı gelmedi. Göğsüm patlayacak gibi şiş ve karın kasık kramplarım oluyor regl olacakmışım gibi. Bir kaç gün daha beklemek istiyorum test için ama bu şekilde belirtileri olup hamile olan oldu mu acaba ?

Merhabalar. Bu ay herkeste tuhaf bir gecikme var. Hava değişiminden sanıyorum, ben bu ay 19 gün geciktim aynı şekilde regl günü akıntım oldu kesildi birkaç güne birkaç damlaydı zaten. En sonunda 20.gün regl oldum

A aynı şeyleri yaşamışız hava değişimi etkili olmuş olabilir dediğiniz gibi. Sizde bu belirtilerde vardı değil mi

Gerçekten çoğu yerde okuyorum gecikme durumunu bende, ben yurtdışında yaşıyorum burda hava da değişmedi hep kapalı zaten. Benim de 5. Gün adet gecikmesinin. En son dün test yaptım negatifti ama hala gelen giden yok. Yerleşme kanaması olabilir bence senin test yapsan çıkar belki canım.

Allah allah sendede mi aynı durum mevsim gecisi mi acaba nedendir anlamadım. Olumsuz sonuc görmek istemiyorum aslında o yuzden öteliyorum hep. Kanama yerleşme kanaması olabilir mi diyede düşünmüyor değilim

benimde gecikeli 5 gün oldu valla heyecanla bekliyorum çoğu kişinin gecikmiş dün test yaptım negatifti bugünde cok cok minik pembe açık su kıvamında leke geldi ama ağrı hassasiyet hiçbirşey yok kan versem cıkar mı bilemedim 4 aydır deniyoruz

Benim bugün 6. Gün olacak yarın verebilirsem kan vericem artık. Belki senin de yerleşme lekelenmesidir. Kan verirsen illa çıkar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…