Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlişkide 4 5 gün sonra olmaz bence en az bi zamanmerhaba yaklasık bi 4 gün önce iliskiye girdim prezervatifliydi ama bi 4-5 dakika prezervatifsiz yaptık sadece ben sonrasında gittim cisimi yaptım ve yıkadım simdi bugünde koyu kahverengi tonda bi avucumun ici kadar bi kanama oldu bisey var mıdır ?
Ne var mıdır tam olarak ?merhaba yaklasık bi 4 gün önce iliskiye girdim prezervatifliydi ama bi 4-5 dakika prezervatifsiz yaptık sadece ben sonrasında gittim cisimi yaptım ve yıkadım simdi bugünde koyu kahverengi tonda bi avucumun ici kadar bi kanama oldu bisey var mıdır ?
hamilelikNe var mıdır tam olarak ?
O 4 -5 dakika da sperm çıktıysa gebelik nadirde olsa olabilir.merhaba yaklasık bi 4 gün önce iliskiye girdim prezervatifliydi ama bi 4-5 dakika prezervatifsiz yaptık sadece ben sonrasında gittim cisimi yaptım ve yıkadım simdi bugünde koyu kahverengi tonda bi avucumun ici kadar bi kanama oldu bisey var mıdır ?
yumurtEnfeksiyonda da kahverengi kan gelebiliyor, keza yumurtlama doneminde de...
Iliskiniz regl bitiminden kac gun sonraydi?
2Enfeksiyonda da kahverengi kan gelebiliyor, keza yumurtlama doneminde de...
Iliskiniz regl bitiminden kac gun sonraydi?
Buyuk ihtimalle yumurtlama kanamasidir o halde. Ama test yapin yerlesme kanamasiysa zaten pozitif cikar bikac gun sonra.yumurt
2
suan zaten yumurtlama dönemim degil daha baktıgım zamanBuyuk ihtimalle yumurtlama kanamasidir o halde. Ama test yapin yerlesme kanamasiysa zaten pozitif cikar bikac gun sonra.
Yumurtlama doneminizi dogru bilmiyor olabilirsiniz, takvim sistemine gore 7-14 gun arasi diye gecer ama reglden hemen sonra ya da oncede yumurtlayabilirsiniz. Ovulasyon testi yapmadiysaniz buna emin olmayin.suan zaten yumurtlama dönemim degil daha baktıgım zaman
bilmiyorum ya zaten bi süre yaptıktan sonra prezervatif yakmaya baslıyor degistiyoruz belki cidden enfeksiyon falandırYumurtlama doneminizi dogru bilmiyor olabilirsiniz, takvim sistemine gore 7-14 gun arasi diye gecer ama reglden hemen sonra ya da oncede yumurtlayabilirsiniz. Ovulasyon testi yapmadiysaniz buna emin olmayin.
Yok net eminim yumurtlamiyorum diyorsaniz tek secenek kaliyor, enfeksiyon.
Yerlesme kanamasi iliskiden 9-10 gun sonra yasanir. Ama tabi yine de test yapin siz
lütfen bakın bugünde azcık gelmis kahverengi sekildeBuyuk ihtimalle yumurtlama kanamasidir o halde. Ama test yapin yerlesme kanamasiysa zaten pozitif cikar bikac gun sonra.
Tamam test yapmadan enfeksiyon mu gebelik mi bilemeyiz. Siz de bilemezsiniz.lütfen bakın bugünde azcık gelmis kahverengi sekilde
sabah test yaptım erken hamilelik testi negatif cıktı ama hala kan akıyor enfeksiyon mudur ?Tamam test yapmadan enfeksiyon mu gebelik mi bilemeyiz. Siz de bilemezsiniz.
Doktora gitmelisiniz, enfeksiyon mu degil mi kultur alarak yanit verebilir sadece. Gecmis olsun.sabah test yaptım erken hamilelik testi negatif cıktı ama hala kan akıyor enfeksiyon mudur ?
ya ben olmak istemiyorum acıksası hani korkuyorumda sizce nedir ?Doktora gitmelisiniz, enfeksiyon mu degil mi kultur alarak yanit verebilir sadece. Gecmis olsun.
Genelik testi negatifse negatiftir. Pozitif hata verebilir ama negatif vermez.ya ben olmak istemiyorum acıksası hani korkuyorumda sizce nedir ?