Hamilelik belirtisi mi?

Aşkım kadın doguma sordum randevu oluşturdular haftaya kontrolüm var ama bulantı bas donmesı gecikme ve uykum var sureklı yorgunum ruh halı degısımlerı kasıklarda agrı var büyük ıhtımalle 1 haftalık yada 1.5 en fazla bitanem
Insallah gec dollenmedir bu sebepten kan dusuktur umarim belirtileriniz sizi yaniltmaz Rabbim guzel kalbine guzel saglikli bebis nasip etsin guzel haberler ver bizlere 😘

Eklentiler

• 073B36A6-FD66-4244-8A0D-4E8D7AE31E4E.webp
    073B36A6-FD66-4244-8A0D-4E8D7AE31E4E.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 28
Aşkım kadın doguma sordum randevu oluşturdular haftaya kontrolüm var ama bulantı bas donmesı gecikme ve uykum var sureklı yorgunum ruh halı degısımlerı kasıklarda agrı var büyük ıhtımalle 1 haftalık yada 1.5 en fazla bitanem
Çok inatçısınız ya, bir haftalık gecikmeyle bir haftalık gebe olunmaz. Yahu bu nasıl bir araştırma stili, siz nereden araştırma yaptınız. Belirtiniz ne olursa olsun hiçbir önemi yok, kanda çıkmadıktan sonra gebelik yokturdur. Allah gönlünüze göre versin, nasip etsin inşallah

Hahaha ay aşırı güldüm ya of Allah affetsin
Yok arkadaş anlatamıyorum, o kadar inatçı ki konu sahibi. Konu açmış ama asla başka fikri evet tamam demiyor, anlatamıyorum bu değerle gebelik olmadığını 😅 öyleyse eşiniz de test versin ikiniz de gebesiniz ayy çok güzel bir haber 💃

Yani zaten ikisinde asidik özellik taşıyor kopurmesi gayet normal değil mi en net sonuç kan tahlili duir onda cikmadiysa yoktur
Canım reglım 1 hafta gecikti düzenli oluyordum ve sureklı kusma var
Canım 1.20 olduğuna eminmisin bidaha mi baksan 120 mi 1.20 mi çünkü 1.20 ise yok gebelik gebe olmayanlarda çıkan değer hep bu şekilde çünkü

Araştırdım 1 haftalık hamilesiniz eğer 5 mlu dan düşükse diyor ssledim hatta baya araştırdım 1 haftalık daha zaten öyle 1 aylık hamile deilim
1 haftalık hamilelik diye bişey yok ve 5 ve üzeri ise şüpheli dir ama sizin oda yok keşke hamile olsanız ama gecikmenin sebebi başka biseydir ben 3 ay adet olmadim hamile degildim her belirtiyi de yaşıyordum ama olmamamin sebebi vardi kıllı verdiğim için vücut şaşırdı sizde bı görünün gecikmenix neden olmus diye

Anlıyorum, bunlar psikolojik kaynaklı da olabilir. Çünkü bu değere göre gebe değilsin ve 1 haftan geçmiş, doktora görünmeni tavsiye ederim, Allah korusun başka bir sıkıntı çıkabilir.
Benn 1 haftam geçti idrar da çok silik çıktı kan verdim 148 çıktı ama her gecikende olcak diye bişey yokki zaten en net çözüm kan tahlilidir ama konu sahibi anlamamakta neden ısrarcı orayı anlamıyorum

1 haftalık hamilelik diye bişey yok ve 5 ve üzeri ise şüpheli dir ama sizin oda yok keşke hamile olsanız ama gecikmenin sebebi başka biseydir ben 3 ay adet olmadim hamile degildim her belirtiyi de yaşıyordum ama olmamamin sebebi vardi kıllı verdiğim için vücut şaşırdı sizde bı görünün gecikmenix neden olmus diye
Kadın Doğumdan randevu aldım bu arada ztn 2 hafta önce çocuk yapmayı denedik

Canım 1 haftalık hamilelik demek, reglin 1 hafta önce bitti demek. Bu da yumurtlama dönemin demek, bu da gebelik oluşmuşsa dahi 10 günden önce pozitifi görememen demek. Gebelik adet gecikmesiyle anlaşılır. Gebe olduğunu öğrenen her kadın öğrendiği ilk an 4 haftalık hamile olmuş olur, son adet tarihi gebeliğin ilk başlangıcı olarak kabul edilir. 1 haftalık gecikmen demek 5 haftalık hamileliğin demektir ki bunda da değerinin 200 den fazla olması beklenir, değerin bırak 1.20 yi, 4.9 bile olsa sana hiçbir sağlıkçı gebesin diyemez, demez. 1.20 bir beta değeri değildir, ölçüm yapan hastane laboratuvarının dip değeridir, 5 ten sonra gebelik kabul edilir ve artışı izlenir, her midesi bulanan günü geöen uyuyan gebe olmaz. Lütfen kendine de bu eziyeti yapma, burdaki kimseyide inadın ve ısrarınla çıldırtma, gebelik bekleyen herkesin allah kucağını doldursun, tabii en kısa zamanda hamile kal hepimiz sevinelim ama değilsin

Konuyu şimdi okudum, her şeye rağmen sabırla tane tane açıklama yapan arkadaşlar çok tatlısınız, çok güzel kalplisiniz❤️ ama bence konu sahibi dalga geçiyor😅

Back
X