Hamilelik belirtisi mi?

Ay

Amin inşallah cok teşekkür ederim ilk seninle paylaşıcamm:))

Bende henüz adet olmadım testte yapmadım biraz daha beklemek istedim yarın test yapacağım sonuca göre artık hayırlısı bakalım ama sizdeki de belirtileri gününüz de geçmiş olma ihtimaliniz yüksek

Bende henüz adet olmadım testte yapmadım biraz daha beklemek istedim yarın test yapacağım sonuca göre artık hayırlısı bakalım ama sizdeki de belirtileri gününüz de geçmiş olma ihtimaliniz yüksek
Ya ben test yaptım markası kaset test bebetime fotografını atıcam bakabilirmisiniz ilk saniyelerde cıktı ama markaya güvenebilirmiyim bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20250503_062953~2.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 149
Ya ben test yaptım markası kaset test bebetime fotografını atıcam bakabilirmisiniz ilk saniyelerde cıktı ama markaya güvenebilirmiyim bilmiyorum
Bir iki dakika sonrada cok silik değil cok net değil ama cizgi görünüyor

Eklentiler

• IMG_20250503_063358~2.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 147
Gördüm evet. Bir kesim yalancı pozitif çıkartıyor diyor bir kesimde bununla öğrendim hamile olduğunu diyor sizinde yarı yatiya ihtimal var. Reglinize çok yoksa pazartesi falan kan verin

Ben pek göremedim ama siz hafif te olsa gördüyseniz bu marka da kesin çıkar kan tahlili verin bi

Bir iki dakika sonrada cok silik değil cok net değil ama cizgi görünüyor

Gördüm evet. Bir kesim yalancı pozitif çıkartıyor diyor bir kesimde bununla öğrendim hamile olduğunu diyor sizinde yarı yatiya ihtimal var. Reglinize çok yoksa pazartesi falan kan verin
Regl günüm geçmişti zaten 4 gün kan verdim ve beta 599 cıktı kızlar

Ben pek göremedim ama siz hafif te olsa gördüyseniz bu marka da kesin çıkar kan tahlili verin bi
Evet telefonda belli değildi ama gözle net görülüyorduVerdim beta 599 cıktı siz yaptınızmı test.
O betaya siliklik az bile çıkmış maşallah hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Çok teşekkür ederim saglıkla ilerler hersey inşallah evet bende 2 haftalık falan heralde demiştim beta yüksek cıktı. Umarım isteyen herkes saglıkla yavrusuns kavussun

Merhaba arkadaşlar 15 martta regl bitiminden 2 gün sonra şüpheli bir ilişkim oldu daha sonra bi ilişkim olmadı ilişkiden 7 gün sonra tam yumurtlama zamanımda 2 3 saat süren pembe kırmızı kanamam oldu reglimin bugün gecikmesinin 25.günü gecikmenin hala adet olamadım 7 ve 15.günleri kan testi verdim (betahcg 0.3)ve negatif çıktı geç döllenme riski hala var mı sizce

Geç döllenme bile olsa şu ana kadar çoktan belli olurdu muhtemelen. Yumurtlama günü olan lekelenme yumurtlama lekelenmesi olabilir bazen bu tarz görülebiliyor. İlişki sonrası 15. günde negatif sonuç alıp sonra hiç test yapıp kan vermediyseniz belki yükselmişte olabilir ama negatif gördüyseniz başta dediğim gibi olmayabilir.

Hayır ya regl oldum maalesef sizin adınıza çok sevindim Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

15 marttan sonra hiç adet olmadınızmı
Olsa cıkardı bence 15.günü dediğiniz ilişkiden yada kanamadan sonra 15 mi hangisi

15 marttan sonra hiç adet olmadınızmı
Olsa cıkardı bence 15.günü dediğiniz ilişkiden yada kanamadan sonra 15 mi hangisi
Kanı reglim 15 gün gecikince yani 22 nisanda verdim son adet tarihimin başlangıcı 8 Mart ilişkim 15 martta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…