Ay
Amin inşallah cok teşekkür ederim ilk seninle paylaşıcamm:))
Bende henüz adet olmadım testte yapmadım biraz daha beklemek istedim yarın test yapacağım sonuca göre artık hayırlısı bakalım ama sizdeki de belirtileri gününüz de geçmiş olma ihtimaliniz yüksekSonucunuz ne oldu acaba
Bizde bu ay düşünmeye başladık adetim 3 gün gecikti adet. 2 gün öncede ilişki sonrası kanama yaşadım normal adet kanı gibi olmadı biraz kanadı ve geçti ilişkiden dolayı oldugu belliydi adet olarak devamı gelir dedim gelmedi belirtilerimde adet belirtilerimde aynı sadece değişik olarak ara ara az giren karın agrım oldu. Hamilelik olabilir mi? Yarın sabah için test aldm bakalım sabaha kadar adet olmazsam
Ya ben test yaptım markası kaset test bebetime fotografını atıcam bakabilirmisiniz ilk saniyelerde cıktı ama markaya güvenebilirmiyim bilmiyorumBende henüz adet olmadım testte yapmadım biraz daha beklemek istedim yarın test yapacağım sonuca göre artık hayırlısı bakalım ama sizdeki de belirtileri gününüz de geçmiş olma ihtimaliniz yüksek
Bir iki dakika sonrada cok silik değil cok net değil ama cizgi görünüyorYa ben test yaptım markası kaset test bebetime fotografını atıcam bakabilirmisiniz ilk saniyelerde cıktı ama markaya güvenebilirmiyim bilmiyorum
Gördüm evet. Bir kesim yalancı pozitif çıkartıyor diyor bir kesimde bununla öğrendim hamile olduğunu diyor sizinde yarı yatiya ihtimal var. Reglinize çok yoksa pazartesi falan kan verinYa ben test yaptım markası kaset test bebetime fotografını atıcam bakabilirmisiniz ilk saniyelerde cıktı ama markaya güvenebilirmiyim bilmiyorum
Ben pek göremedim ama siz hafif te olsa gördüyseniz bu marka da kesin çıkar kan tahlili verin biYa ben test yaptım markası kaset test bebetime fotografını atıcam bakabilirmisiniz ilk saniyelerde cıktı ama markaya güvenebilirmiyim bilmiyorum
Bir iki dakika sonrada cok silik değil cok net değil ama cizgi görünüyor
Regl günüm geçmişti zaten 4 gün kan verdim ve beta 599 cıktı kızlarGördüm evet. Bir kesim yalancı pozitif çıkartıyor diyor bir kesimde bununla öğrendim hamile olduğunu diyor sizinde yarı yatiya ihtimal var. Reglinize çok yoksa pazartesi falan kan verin
Evet telefonda belli değildi ama gözle net görülüyordu Verdim beta 599 cıktı siz yaptınızmı test.Ben pek göremedim ama siz hafif te olsa gördüyseniz bu marka da kesin çıkar kan tahlili verin bi
O betaya siliklik az bile çıkmış maşallahRegl günüm geçmişti zaten 4 gün kan verdim ve beta 599 cıktı kızlar
Evet telefonda belli değildi ama gözle net görülüyorduVerdim beta 599 cıktı siz yaptınızmı test.Ben pek göremedim ama siz hafif te olsa gördüyseniz bu marka da kesin çıkar kan tahlili verin bi
Çok teşekkür ederim saglıkla ilerler hersey inşallah evet bende 2 haftalık falan heralde demiştim beta yüksek cıktı. Umarım isteyen herkes saglıkla yavrusuns kavussunO betaya siliklik az bile çıkmış maşallahhayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sabah ilk idrarlamı yaptınız yarın bir daha tekrarlayın istersenizEki Görüntüle 3586326 Eki Görüntüle 3586327
Siliklik var ama emin olamıyorum pazartesiye kadar nasıl bekliycem bilmiyorum
Hayır ilk idrar değildi testim kalmadı internetten söyledim pazartesi gelecek çok heyecanlıyımSabah ilk idrarlamı yaptınız yarın bir daha tekrarlayın isterseniz
Bu yaptıgınızda silik görünüyor pazartesi sabahtan yapsanız daha belli olur belkiHayır ilk idrar değildi testim kalmadı internetten söyledim pazartesi gelecek çok heyecanlıyım
Geç döllenme bile olsa şu ana kadar çoktan belli olurdu muhtemelen. Yumurtlama günü olan lekelenme yumurtlama lekelenmesi olabilir bazen bu tarz görülebiliyor. İlişki sonrası 15. günde negatif sonuç alıp sonra hiç test yapıp kan vermediyseniz belki yükselmişte olabilir ama negatif gördüyseniz başta dediğim gibi olmayabilir.Merhaba arkadaşlar 15 martta regl bitiminden 2 gün sonra şüpheli bir ilişkim oldu daha sonra bi ilişkim olmadı ilişkiden 7 gün sonra tam yumurtlama zamanımda 2 3 saat süren pembe kırmızı kanamam oldu reglimin bugün gecikmesinin 25.günü gecikmenin hala adet olamadım 7 ve 15.günleri kan testi verdim (betahcg 0.3)ve negatif çıktı geç döllenme riski hala var mı sizce
Hayır ya regl oldum maalesef sizin adınıza çok sevindim Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet telefonda belli değildi ama gözle net görülüyorduVerdim beta 599 cıktı siz yaptınızmı test.
Çok teşekkür ederim saglıkla ilerler hersey inşallah evet bende 2 haftalık falan heralde demiştim beta yüksek cıktı. Umarım isteyen herkes saglıkla yavrusuns kavussun
Amin inşallah teşekkür ederim.Hayır ya regl oldum maalesef sizin adınıza çok sevindim Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
15 marttan sonra hiç adet olmadınızmıMerhaba arkadaşlar 15 martta regl bitiminden 2 gün sonra şüpheli bir ilişkim oldu daha sonra bi ilişkim olmadı ilişkiden 7 gün sonra tam yumurtlama zamanımda 2 3 saat süren pembe kırmızı kanamam oldu reglimin bugün gecikmesinin 25.günü gecikmenin hala adet olamadım 7 ve 15.günleri kan testi verdim (betahcg 0.3)ve negatif çıktı geç döllenme riski hala var mı sizce
Kanı reglim 15 gün gecikince yani 22 nisanda verdim son adet tarihimin başlangıcı 8 Mart ilişkim 15 martta oldu15 marttan sonra hiç adet olmadınızmı
Olsa cıkardı bence 15.günü dediğiniz ilişkiden yada kanamadan sonra 15 mi hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?