• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi mi

esooorr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2025
65
7
1
24
Kızlar regl olmayışımın 31. Günündeyim kasıklarım ağrıyor göğüsüm bu sabah çok koyu geldi ucu birde akşam çok baş ağrım oldu hamile miyim acaba ya

Kızlar regl olmayışımın 31. Günündeyim kasıklarım ağrıyor göğüsüm bu sabah çok koyu geldi ucu birde akşam çok baş ağrım oldu hamile miyim acaba ya
Benim de 29 günlük döngüm normalde reglim gecikten 1 gün sonraki testim pozitif çıkmıstı hemde gün içinde ki idrarla düzenli adet döngünüz varsa bir testle bakabilirsiniz

Benim de 29 günlük döngüm normalde reglim gecikten 1 gün sonraki testim pozitif çıkmıstı hemde gün içinde ki idrarla düzenli adet döngünüz varsa bir testle bakabilirsiniz
Evet düzenli adetim köyde olduğum için test alma imkanım olmadı yarın gidip hastanede kan mı versem acaba

Ay bende ona şaşırdım sorry 😅 hiç değişiklik hissediyor musun belirti filan
Birkaç gün hep sol kasığımda batma oldu göğüslerim çok hassastı baş ağrım oluyor birde alt karnım sanki bugün sert gibi kasıklarımda ağrı var genelde bu hep tek taraflıydı ama

Birkaç gün hep sol kasığımda batma oldu göğüslerim çok hassastı baş ağrım oluyor birde alt karnım sanki bugün sert gibi kasıklarımda ağrı var genelde bu hep tek taraflıydı ama
Ay bu gebelik belirtilerinde filan hep sol kasık niye sağ değil acaba bende öyleydim 😅

Back
X