• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi mi

2 gün sonra belli olur bence. Yumurtlamadan 10-12 gün sonrasında belli olur normalde. O yüzden regli tarihimiz gecikince test yaptırın bence . Birde düzenli adet oluyorsanız daha da kesinleşir
Normalde düzenli olmuyorum ama bu birkaç aydır düzene girmiş biraz. 2 gün sonra yapsam erken olmaz değil mi

Regliden ne zaman önce veya sonra beta verdiniz ?
4 gun var adetime
Sürecinizi biraz detaylandirabilir misiniz rica etsem 🌸 ağrınız oldu mu yada yerleşme kanamaniz nasıldı acaba?
1 haftadir mide bulantim halsizlik bas agrilarim vardi persmbeden cumartssiye kadarda lekenlenmem oldu once acik pembe sonra cok acik kahverengi peceteye sildikce geldi sag kasigmda batma şeklinde agrilarim oluyodu

4 gun var adetime

1 haftadir mide bulantim halsizlik bas agrilarim vardi persmbeden cumartssiye kadarda lekenlenmem oldu once acik pembe sonra cok acik kahverengi peceteye sildikce geldi sag kasigmda batma şeklinde agrilarim oluyodu
Tebrik ederim bize dua edin lütfen

4 gun var adetime

Çok güzel çıkmıs değeriniz. Benim adet 1 gün gecikince 1127 gibi bi şey çıkmıstı bu değişken bi şey zaten de . Sağlıklı gebelik olsun inşallah ✨

Sanm
Yerleşme kanaması gibi olabilir mi ?
Sanmıyorum ya adete benziyor tam kırmızı renkte ve çok geliyor. Bu sabah sıcak suyla duş aldım ardından yürüyerek hastaneye gittim eve geldiğimde ilk başta yine kahve akıntı vardı sonrada afedersinşz lavaboda idrarla beraber aktı kan

Sanm

Sanmıyorum ya adete benziyor tam kırmızı renkte ve çok geliyor. Bu sabah sıcak suyla duş aldım ardından yürüyerek hastaneye gittim eve geldiğimde ilk başta yine kahve akıntı vardı sonrada afedersinşz lavaboda idrarla beraber aktı kan
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah

Benim adetime 8 gün var lekeleme oldu bu iki gün
Üstüne görme - İmplantasyon kanamasından 1-2 sonra beta değeri yükselmeye başlıyor. Senin adetine 8 gün varsa lekelenme onunla alakalıysa regline yakın zaman da eğer test yaparsan pozitif çıkar gibi . Erken gebelik testlerinden

Back
X