HAMİLELİK BELİRTİSİ Mi?

ziraatcitys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
86
2
46
İstanbul
Merhaba Bayanlar,
Hamilelik, bebek konusunda çok bilgisizim ... bu hafta çocuk yapma kararı aldık ,geçen ayki adetim ayın 28 indeydi.... birkaç günden belirti olur mu bilmiyorum ama sanki vücudumda değişik bişeyler varr... hani bazen adet zamanında tuhaf bi koku olur , sabahdan beridir öyle bir koku duyuyorum ,bi dahaki adetime de 15 gün var , inanılmaz rahatsızlık veriyor. ayrıca karnımda acayip hafiifffff bir sızı, arada bahsettiğim kokudan da kaynaklanan hafiifffff bir bulantı... birkaç günde belirti olmayacagını düşündüğümden psikolojiktir diyorum amaaa yinede bilemedim ,size danışmak istedim.. fikriniz nedir dostlar ?

inş gebesindir canm ama belirtiler için biraz erken geldi bana ama genede belli olmazz inşş bebeişin vardır

Ben de beklemeyeyim :)))) bizde yeni karar verdik. 19 Mart relim başladı.ben de bazı belirtiler hissediyorum ama acaba psikolojik mı bilmiyorum. Aynınız yani

gebelik belirtisi için çok erken şuan yumurtlama dönemindesin bu günleri en iyi şekilde değerlendir bence o akıntı yumurtlama akıntısıdır geriside psikolojiktir adet tarihinizin geçmesini bekleyin bütün belirtiler adetiniz 2 hafta gectikten sonra başlıyor.

Merhaba Bayanlar,
Hamilelik, bebek konusunda çok bilgisizim ... bu hafta çocuk yapma kararı aldık ,geçen ayki adetim ayın 28 indeydi.... birkaç günden belirti olur mu bilmiyorum ama sanki vücudumda değişik bişeyler varr... hani bazen adet zamanında tuhaf bi koku olur , sabahdan beridir öyle bir koku duyuyorum ,bi dahaki adetime de 15 gün var , inanılmaz rahatsızlık veriyor. ayrıca karnımda acayip hafiifffff bir sızı, arada bahsettiğim kokudan da kaynaklanan hafiifffff bir bulantı... birkaç günde belirti olmayacagını düşündüğümden psikolojiktir diyorum amaaa yinede bilemedim ,size danışmak istedim.. fikriniz nedir dostlar ?

Şu dönemde yumurtlama olabilir. Belirti için çok erken adet gecikmesi olmadan hiçbir belirtiyi dikkate almayın derim. Beklenen adetten 14 gün önce olur yumurtlama. Bugünler gebelik için uygun günler.

hamilelik belirtileri bu kadar çabuk olmaz sen yeni denemelere başladığın için psikolojik olarak böyle hissediyosun öncelikle şunu söyliyim ilk aylarda hamile kalıcaksın diye bişey yok bu yüzden fazla umutlanma ama tabi ki hamile kalmazsın diye de bişey yok kısmet bu inşallah hamilesindir

3 gündür folik asit de kullanmaya başladım ...çok meraklıyım, sabırsızlanıyorum :D

evet seni anlıyorum ilk bebek denemelerine başlayınca insan çok heycanlanıyo ama bu ay adet olursan sakın moralini bozma üzülme çalışmalara sabırla devam et ben 7nci ya da 8nci aydan sonra hamile olduğumu evde yaptığım test sonucunda öğrenmiştim ve folik asiti kullanmaya devam et hamile olduğunu öğrenince ilacı kullanmayı bırak çünkü hamilelik için doktor farklı vitamin ilaçları vericektir büyük ihtimalle

bide yazını şimdi tekrar okudum bebek yapmaya bu hafta karar vermişsiniz hamile kalmış olsan bile döllenmiş yumurtanın rahime ulaşması 1 hafta 10 günü bulur yani döllenmiş yumurta rahime gitmeden ve yerleşmek için bi bölge bulup oraya yerleşmeye başladıktan bi kaç gün sonra küçük bi ihtimal belirtiler başlar bu kanda bile hemen çıkmazken hamilelik belirtisi olması imkansız en büyük hamilelik belirtisi adet gecikmesidir ama her adet gecikmesi hamileliği göstermez adetin geçse bile en az 1 hafta geçmeden test yapmayın derim

Son düzenleme:
cevaplarınız için tşk ederim güzel bayanlar :54:
daha adetime 10 gün var zor amaaa bakalım belkide hamileyimdir kim bilir :D ...
yine psikolojik midir yoksa havaların dengesizliğinden midir bilmiyorum ama keyifsizim ,vücudum halsiz .. herzamanki kadar yedim hatta biraz fazla bile olabilir ama karnım çok açç , canım ekmek poğaça filan istiyorrr... :52:
adet vaktime kadar hissettiklerimi yazıcam, sonucu en son hepbirlikte öğreniriz... :24:

dün gece belim ağrıdı , karnımın alt kısmında bir şişkinlik var hafif sızlıyor, ve sanki ara ara midem bulanıyor gibi hissediyorum.. folik asit kullandığım için yan etkiler olabilir... bilmiyorum epeyce karışığım bu günlerde :44:

gebelik belirtisi için çok erken şuan yumurtlama dönemindesin bu günleri en iyi şekilde değerlendir bence o akıntı yumurtlama akıntısıdır geriside psikolojiktir adet tarihinizin geçmesini bekleyin bütün belirtiler adetiniz 2 hafta gectikten sonra başlıyor.

2 hafta çok geç daha erken belirtileri yok mu bunun

slm,
geçtiğimiz haftasonu doktora gittim, artık çocuk düşündüğümüzü herhangi bir sorun olup olmadığını öğrenmek için genel muayene olmak istediğimi söyledim.. doktor alttan ultrasyonla baktı, herhangi bir sorun gözükmüyor eşinde de problem yoksa 12 ay denemelere devam edeceksiniz dedi.. bu ayki yumurta gözükmüyor ,sanırım çatlamış , hamilede olabilirsin , adet tarihini bekleyip görücez dedi... :52:
bu arada kızlar dün akıntı vardı dikkatle baktım hafif pempemsi kan var yok arası, dedim herhalde adet olucam pet koydum ama hala tık yok... arada belim karnım sızlıyor, bide dün aşağıdan rahmime doğru bir iki kez sancı girdi.... belki psikolojik olarak adetimide geciktirmiş olabilirim............ bilmiyorummmm üffffffffffffffffffffffffff yaaaaa bu belirsizlik adamı sinir ediyorrr :27:

merhaba kızlar...Benim adetime 3 gün var...15 gün önce kahverengi lekelenmelerim oldu ara ara...Bi de koyu sarı bir akıntım var yoğun şekilde...daha önce dikkat etmedim ama aynada bakınca gördüm :) göğsümde sanki yeşil damarlar belirginleşmiş...Bunlar hamilelik belirtisi mi ???

selam kızlar.. adetim 2 gün gecikti. ve ben 28 günde bir hiç gecikmeden günü gününe adet görüyodum.. adet olmam gereken gün kasıklarım cok ağrıdı göğsüm şişti ağrıdı ama olmadım sımdı gecti sadece göğüslerim şiş ve ucunda minik kabarmalar olustu... son 1 haftadır uykumdan uyandırcak kadar her sabah sıkısarak tuvalete gıdıorum..ağzımın tadı cok değişti..karnımın altında şişlik olustu.. hamile olabilirmiyim? idrar testi yapmadım negatif cıkınca cok üzülüorumm..

selam kızlar.. adetim 2 gün gecikti. ve ben 28 günde bir hiç gecikmeden günü gününe adet görüyodum.. adet olmam gereken gün kasıklarım cok ağrıdı göğsüm şişti ağrıdı ama olmadım sımdı gecti sadece göğüslerim şiş ve ucunda minik kabarmalar olustu... son 1 haftadır uykumdan uyandırcak kadar her sabah sıkısarak tuvalete gıdıorum..ağzımın tadı cok değişti..karnımın altında şişlik olustu.. hamile olabilirmiyim? idrar testi yapmadım negatif cıkınca cok üzülüorumm..

tabi burdan bişey demek güç ama mevsim değişikliğinden gecikmiş olabilir.daha önce böyle bişey olmuş muydu? inş hamilesinizdir:49:

üzülme canım yaa Allahtan ümit kesilmez hayırlısı olsun:16:

belirtiler için çok erken diye düşünüyorum. Adetin 14. günü yumurtlama olur ve o gün ilişkiye girilirse eğer bir sıkıntı yoksa hamile kalma oranı çok yüksektir.Ama o günden önce gebelik zayıf bir ihtimal. Bence sen olmasını istediğin için belirtiler biraz psikolojik gibi geldi ama inşallah hamilesindir. Peki doktora gittiğinde adetinin üzerinden ne kadar geçmişti yani kan testi yapmadı mı?

Back
X