Günaydın herkese. Benim bat 1-2 gün sonra. Fakat 3 gündür akıntı artışı ve alt karnıma ara ara ağrı girmesi oluyor. Pkoluyum 30-31 günde adet görüyorum. 1 seneye yakındır da bebek istiyorum ama olmadı. Adet ağrısına da benziyor fakat ara ara giriyor. Gebelik belirtisi olabilir mi bu sizce?
Ya bide hamilelik belirtisi olarak istah artmasi dyolar dogrumu dogruysa bn bu ayda bebisim yok cunku neden blmyrm 3 gundur birsey yiyemiyorum agzina bisry koyunca midem bulanyo
Ya bide hamilelik belirtisi olarak istah artmasi dyolar dogrumu dogruysa bn bu ayda bebisim yok cunku neden blmyrm 3 gundur birsey yiyemiyorum agzina bisry koyunca midem bulanyo
bende tam tersi iştahsızlık oldu ve buna ek sol göğsümün ucu acıyor sıcak basıyordu o gün hissettim hamile olduğumu ertesi gün sabah test yaptım çıktı. Kızlar erken gebelik testi yapın boşuna umutlanmayın yokmuş gibi düşünün çıkmazsa da hayırlısı deyin umut bitmez.