Hamilelik belirtisi miii acil

Aleynaaan

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2023
105
10
13
28
Pelvik bölgem de sanki adet günü ilk olcağımız zaman bi hoşluk var o bölgemde sağ kasığıma ara ara ağrı vuruyor yüzüm kıpkırmızı sıcacık böyle belirtileri olan oldu mu adet tarihim 30-31ocak ve 1-2-3 şubatdı 4 şubatda ilişki oldu ve 7 şubatda ve bir de dün oldu ablalarım ayıptır söylemesi belirtmek için diyorum sizce varmıdır ayın 14 ünde test aldm negatifti erken dediler adet tarihime tahmini 12 gün var şimdi çok heycanlıyımmm

Bel ağrısı oluyor bir de sağ kasığımda yanma oluyor şuan bi gidiyor bi geliyor ama alt karnım şiş

12 gün çok erken daha Şuan döllenme olmuştur en kötü yani 1 hafta sonra falan belki belirti arayabilirsin Şuan ki belirtilerin yumurtlama belirtisi de olabilir çünkü yumurtlarken kaşık ağrısı olur sıcaklık olur vs hayırlısı olsun inşallah hakkında

Yumurtlamana denk getirmemissin normal sartlar altinda olmama ihmali daha yuksek ama tabiki olabilir de. Bu belirtilerden anlasilmaz. Bi hafta daha bekleyip test yapabilirsin.

Daha adetine 12 gün var diyorsun. İlk ilişkin 4 şubatta olmuş sen 10 gün sonra test yapmıssın. Belki 7sinde olan tuttu belli olmaz o yüzden adetin geçmesini bekle çünkü çok erken test yapmışsın varsa bile çıkmamıştır.

Aynen canm merak ediyorum işte yine test yaptım negatif bi umut var mıdır sizce martın 1 i veya 3 ü gibi regl bekliyorum günler bazen şaşabiliyor bende bide bu iki gündür bel ağrısı giriyor gidiyor meme ağrım yok bu belirtilerde tam ne zaman çıkıyor onuda bilmiyorum

merhaba son durumunuz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…