- 25 Mayıs 2022
- 1.681
- 487
- 73
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Rahmim içeri doğru cekiliyomus sanki bir ağırlık varmış gibi ve hafif bir ağrı oluyor hamilelik belirtisi olabilir mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkezde belirtiler farkli olabilir istersen test veya kan verdieip baktir :)Rahmim içeri doğru cekiliyomus sanki bir ağırlık varmış gibi ve hafif bir ağrı oluyor hamilelik belirtisi olabilir mi acaba
Daha adetime 4 gün var döngüm 26 gün sürdüğü için henüz erken diye vermiyorum,Herkezde belirtiler farkli olabilir istersen test veya kan verdieip baktir :)
Daha adetime 4 gün var döngüm 26 gün sürdüğü için henüz erken diye vermiyorum,![]()
Ben adetime 4 gün varken 9.26 yla öğrendim canım aklında kalacağına erkende olsa bi test yapabilirsin en azından çıkarsa vitaminlere başlarsın şimdiden bebişin tutunur hem Allah gönlüne göre versin inşallahDaha adetime 4 gün var döngüm 26 gün sürdüğü için henüz erken diye vermiyorum,![]()
Amin teşekkür ederim canım en kısa zamanda yapacağım inşallahBen adetime 4 gün varken 9.26 yla öğrendim canım aklında kalacağına erkende olsa bi test yapabilirsin en azından çıkarsa vitaminlere başlarsın şimdiden bebişin tutunur hem Allah gönlüne göre versin inşallah![]()
Eğer istiyorsan rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah canımAmin teşekkür ederim canım en kısa zamanda yapacağım inşallah![]()
Allah razı olsun teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallah,Eğer istiyorsan rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah canım![]()
Ben hiç göğüs ağrısı çekmedim canım o yüzden bilmiyorum adetin gecikti miMerhabalar bu sabah şiddetli bir göğüs ağrısıyla uyandım hamilelik belirtisi olabilir mi
Evet ama belirtiler herkese göre değişir siz adet olurken göğüs ağrısı yasamiyosaniz belirti olabilir belkiMerhabalar bu sabah şiddetli bir göğüs ağrısıyla uyandım hamilelik belirtisi olabilir mi