Hamilelik belirtisi olabilir mi????

1. adetime 4 gün var
    2 gün önce çok az miktar da kahverengi akıntı geldi ve gün içerisinde çok az şekilde sarı akıntılarim oluyor ve sol kasikta ufak bişey var sanki göbek gibi atıyor ve ayaklarimla midemi kastirdigim zaman ağrıyor gün içerisinde orası kasiliyorr , umutlanmakta istemiyorum 23 temmuz da evlendim ama çocuk hep hayalim:)
İnşAllah gebelik vardır ama bir aylık bebek atmaz öyle kasıkta canım ama bende anlattığın gibi hamile kaldım o lekeden tam 35 gün sonra kesinleşti gebeliğim yani o kadar çabuk rahme düşmez ama o aşamada olabilir çok yorma kendini dinlen sürekli ayaklarının altına yastık koyup uzan

kızlar merhaba adetim 3 gün geçti ve sarı akıntım oluyor arada batmalar falan da oluyor. herkezin akıntısı adet gecikmesinden önce olmuş benimki ise sonra ... arada bazen adet olacakmışım gibi sancılar yokluyor.bazense batmalar oluyor ama emin değilim sizce ihtimal nedir

Merhaba Hanımlar
Ben 9 haftalık gebeyim. 6. haftadan bu haftaya kdr göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet vardı ama 2 günsür göğüslerim eski halini aldı. Ne hassasiyet ne şişlik.. sizce bebeğin kalbinin durduğu anlamına mı gelir? Sizlerin deneyimi nedir bu konuda

Merhaba Hanımlar
Ben 9 haftalık gebeyim. 6. haftadan bu haftaya kdr göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet vardı ama 2 günsür göğüslerim eski halini aldı. Ne hassasiyet ne şişlik.. sizce bebeğin kalbinin durduğu anlamına mı gelir? Sizlerin deneyimi nedir bu konuda
hayır hayır sakın bak öyle düşünme zira bir kadın doğum asistanı olarak söylüyorum ...

Back
X