Yumurtlama dönemimde 4 kere değerlendirdik eşimle, çocuk düşünüyoruz. 3 gün önce yumurtlama sürem sona erdi, göğüs uçlarımda hassasiyet, gögüs ucumda bazı bölgelerinde koyulaşma gibi lekeler var gibi, bulanık beyaz ve seffaf renkli akıntı geldi bir kaç kere ve çoğunlukla sol kasığımda ağrı var kaç gündür bu şekilde hamile olan var mı ? ya da sizce durum nedir?
Yumurtlama dönemimde 4 kere değerlendirdik eşimle, çocuk düşünüyoruz. 3 gün önce yumurtlama sürem sona erdi, göğüs uçlarımda hassasiyet, gögüs ucumda bazı bölgelerinde koyulaşma gibi lekeler var gibi, bulanık beyaz ve seffaf renkli akıntı geldi bir kaç kere ve çoğunlukla sol kasığımda ağrı var kaç gündür bu şekilde hamile olan var mı ? ya da sizce durum nedir?
Kuzum o şeffaf akıntı muhtemelen yumurtlama zamanı akintisidir ama bu kadar erken belirtilerde olabiliyo benimde yumurtlama günüm 2 ocakti ve 3 gün sonra karnıma ve kasıklarıma ağrı girdi mide bulantım başladı 3 4 gündür şüphelendim zaten direk test yaotm bugün çok silikte olsa gördüm çizgiyi yani belki gebelik belirtileri olabilir bunlar
akıntı muhtemelen yumurtlama zamanı akintisidir ama bu kadar erken belirtilerde olabiliyo benimde yumurtlama günüm 2 ocakti ve 3 gün sonra karnıma ve kasıklarıma ağrı girdi mide bulantım başladı 3 4 gündür şüphelendim zaten direk test yaotm bugün çok silikte olsa gördüm çizgiyi yani belki gebelik belirtileri olabilir bunlar
Akıntı tam şeffaf değil daha çok beyazımsı, yumurtlama zamanı sonrası 3-4 gün sonrası mı test yapmıştınız? istiyorsanız inşallah bebişinizi kucağnıza alırsınız
Akıntı tam şeffaf değil daha çok beyazımsı, yumurtlama zamanı sonrası 3-4 gün sonrası mı test yapmıştınız? istiyorsanız inşallah bebişinizi kucağnıza alırsınız
Kuzum ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim yani bu ikinci gebeliğim oluyo o yüzden vücudumu taniyorum artk o kasik ağrısını hissedince direk anladım zaten ben yumurtlamadan 10 gün sonra yaptım adetime de 5 gün var